דרוש מידע דרושה דירה לשבעת ימי חופה

• הוסף לסימניות
שלום,
אנחנו מחפשים בנרות דירה לזוג מהצפון
שמתחתנים בירושלים
וצריכים מקום להיות בו בשבע ברכות
אפשרי גם דירה באזור המרכז , בית שמש וכו׳
החתונה בח׳ בתמוז בעז״ה
אפשר בתשלום, אבל תשלום הגיוני.

כל מידע יעזור לנו,
תודה

• הוסף לסימניות
בבית שמש (רמה א) יש הרבה יחידות להשכרה לפי ימים
יכולה להביא לך כמה טלפונים

• הוסף לסימניות
בעבר היה לרבינסקי הצלם גמ"ח דירה לחתנים וכלות נראה לי שכבר אין לו אבל ניתן לברר אולי יש אחרים

• הוסף לסימניות
בבית שמש (רמה א) יש הרבה יחידות להשכרה לפי ימים
יכולה להביא לך כמה טלפונים
אשמח לטלפונים, תודה!
בבני ברק גם יעזור ?
אם זה גמח לחתן וכלה, אז יהיה שווה להם
אם בתשלום, אז רק אם לא נמצא.
תודה!
יש מתווכת בירושלים לדירות לתקופות קצרות
0548573536 הרשקוביץ
תודה
בעבר היה לרבינסקי הצלם גמ"ח דירה לחתנים וכלות נראה לי שכבר אין לו אבל ניתן לברר אולי יש אחרים
עדיין יש להם, אבל תפוס לתאריך שאנחנו צריכים
לא הצלחתי למצוא עוד משהו בסגנון, אשמח למידע

• הוסף לסימניות
מכירה יחידה בביתר שמושכרת לפי ימים
אם רלוונטי אברר לך מספר

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להשאיר פה ניידים פרטיים
אם תרצי תשאירי מייל
או הודעה אישית

• הוסף לסימניות
מכירה יחידה בביתר שמושכרת לפי ימים
אם רלוונטי אברר לך מספר
אשמח למספר
אני לא רוצה להשאיר פה ניידים פרטיים
אם תרצי תשאירי מייל
או הודעה אישית
rr5713823 בגימייל
אשמח שתסמני תודה כדי שאמחק
ברח' אברהם בן דוד (ב"ב) יש גמ"ח
אשמח לטלפון/פרטי יצירת קשר

תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה