והואוווא איזה יצירתיות... לא כל אחד יכוללא יודעת על גמ"ח
עשיתי מטחברת לבד.
לקחתי עריסת עץ שהיה לי, הורדתי קיר אחד לכיוון המיטה שלי, חיברתי זווית מתכת לחיזוק 2 הקירות שליד,
קדחתי חורים חדשים שיתאימו את המזרן בעריסה אל גובה המזרן שלי.
את העריסה מיקמתי בין הקיר למיטה שלי, וכך יש לי מטחברת במחיר זול ביותר. וכחצי שעה עבודה.
אם את מפחדת, אפשר לקשור חבל שטוח [כמו של התריסים] שיחבר את צידי העריסה אל בסיס המזרן של המיטה שלך.
יש באתר פינטרסט הרבה תמונות להשראה
איך לא נהרסת? לא הבנתי. לקחתם עריסה רגילה והורדתם לה דופן אחת? איך אפשר זה חטיבה אחת לא ?זהו, שהעריסה לא נהרסת בכלל!
הדופן שהורדנו עומד במחסן
ואת הזווית אפשר להוריד בקלות [בורג פשוט. כן?!] ואפילו לא חייבים להוריד אותו, זה לא מפריע בכלל.
וגם המזרן - החברה נותנת אופציה ל 2 גבהים, אנחנו הוספנו עוד גובה באמצע - בין שני הגבהים.
עניין של כמה דקות והעריסה חוזרת להיות בדיוק כמו שהיתה קודם.
זה יוצא מאוד יקר [כולל המשלוחים הלוך וחזור]באתר שלהם, ניתן גם להשכיר.החנות של מיטחברת | מוצרים לאם ולתינוק | מוצרים לתינוקות | טבעי שזה קרוב
כבר למעלה מ 10 שנים שאנו מייצרים עריסות מיטחברות. הניסיון שלנו סייע לנו למצוא עוד מוצרים איכותיים לאם ולתינוק שישמשו אתכם ללידה ולתקופה המיוחדת שלאחריהwww.mithaberet.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים