דרושה מעצבת פנים תותחית באיזור ירושלים

• הוסף לסימניות
אנו מעוניינים לחלק דירת דופלקס לשתי דירות של 3 חדרים.
בקצרה: ביטול מדרגות, פתיחת פתח בקומה עליונה מהחדר מדרגות, הוספת חדר בקומה תחתונה על חשבון הסלון,
ביטול חדר בקומה עליונה והפיכתו לסלון, הוספת מטבח וכו' וכו'
אשמח לתשובות לשאלות הבאות:
1. המלצה על מעצבת פנים תותחית לכאלו פרויקטים. אלופה בניצול מקום עם הצעות חסכוניות. (לא מעוניינים בשיפוץ של מאות אלפים...)
2. אשמח לדעת מה העלות הסבירה של מעצבת פנים לפרויקט מסוג כזה?
תודה רבה על כל תשובה!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על ליבה ארזי.
אלופה ובמחירים מעולים.
יש לה ניסיון רב, ואני הייתי בהלם איך ניצלה מדהים כל פינה בבית.
052-7622227

• הוסף לסימניות
אם אתם מחפשים קבלן
אני אשמח שתיצרו איתי קשר
אני מירושלים חיים 0504136636

• הוסף לסימניות
אם תרצי תפני אלי באישי
יש לי מעצבת פצצה!!!
עדין בעבודה איתי , שירות אחריות מחיר
אין עליה

• הוסף לסימניות
בקצרה: ביטול מדרגות, פתיחת פתח בקומה עליונה מהחדר מדרגות, הוספת חדר בקומה תחתונה על חשבון הסלון,
1. המלצה על מעצבת פנים תותחית לכאלו פרויקטים. אלופה בניצול מקום עם הצעות חסכוניות. (לא מעוניינים בשיפוץ של מאות אלפים...)
תודה רבה על כל תשובה!
ממליצה מאד על פייגי קניאל
0587412803‏
fkaniel @ gmail.com
אלופה בתכנון , מקצועית מאד!!

• הוסף לסימניות
אני מתמחה בחלוקת יח"ד ובניצול שטח,
אשמח לעזור ולתת שירות.
0533120027
rivkier70 גימייל

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי מומחית לניצול שטחים, היא סיימה עכשיו חלוקה של דירה לשתי יחידות לבת דודה שלי
עבודה יפיפיה!

היא ניקית כאן - @חדוי פלבני
אם תרצי מספר טלפון שלה, אשיג לך בשמחה

איזה כיף לך שאת בת דודה שלה... לקוחה מדהימה וזורמת.
ותודה על המחווה.

@בת ישראל את מוזמנת בשמחה ליצור קשר במייל שבלוגו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל תשובה!
שושי דרילמן
עיצוב פנים ושרטוט אדריכלי
0548433278
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תותחית על!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה