דרושה מפעילת הרקדה בצפון

• הוסף לסימניות
דרושה מפעילת הרקדה חברהמנית באזור הצפון למוצאי שבת לבנות תיכון (לציבור ספרדי)
יש לכם המלצות?

• הוסף לסימניות
יש אחת בשם ציבי ווקסמן גרה בבני ברק אין לי טלפון אני יודעת שהיא ניידת גם לצפון

• הוסף לסימניות
השאלה עם היא יכולה להתאים את עצמה לציבור הספרדי... (הריקודים שונים)
ותמורת נסיעות וסכום מכובד יש הרבה שמגיעות מהמרכז. אני מחפשת מישהי מהאזור כדי להוזיל את עלות הנסיעה.
בכל אופן תודה על התגובה!

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מהצפון.
יותר סגנון גיטרה גם סוער.. אם יתאים לך הסגנון אשלח לך פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מאזור נתניה. טוב? ועוד אחת מתאימה מביני ברק אבל היא עם רכב אם תרצי- חברהמנית לגמרי (בחורה)

• הוסף לסימניות
האחיות אלחדד מומלץ ביותר. טלפון באישי

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מזכרון יעקב פצצה
עידכונים:0527636684

• הוסף לסימניות
דבורה הראל – 057-3167658
רינת: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מומלצות

• הוסף לסימניות
יש משהיא טובבבבבהההה:אביגיל צוברי(לא יודעת מה השם אחרי החתונה)
מרקידה שרה ומשמחת...עם ניסיון עשיר:
את רוצה טלפון?
היא מרכסים.

• הוסף לסימניות
0504750189
אורלי
מגיעה עם 50 דרבוקות, עם הגברה וכו, גם זמרת, גם מדרבקת עם הבנות, גם סיפורים בין לבין.
יש לה גם סיפור אישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה