דרוש מידע דרושה עובדת עם צרכים מיוחדים לעבודה

• הוסף לסימניות
דרושה עובדת עם צרכים מיוחדים לעבודה בגן פרטי בבני ברק

במשך 14 שנים החזקנו עובדת כזו שהחסד החזיק אותנו מכל הבחינות...
השנה לצערי עזבה עקב בעיה רפואית
נשמח לקבל רעיונות דחוף לנו לתחילת שנה
(כבר פניתי לסמינרים אך כבר מאוחר כולם מסודרות )

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
היא מאשדוד ומחפשת רק באזור שם -זה לא רלונטי

• הוסף לסימניות
תפני לבית חם.
ראיתי בכמה גנים וומעונות תיווכים מהסוג הזה.

גם אוהל שרה היום משלבים בחורות בעבודה מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי. לאן להפנות אותה?
היא מאזור העיריה נראה לי. על איזה אזור מדובר?

• הוסף לסימניות
דרושה עובדת עם צרכים מיוחדים לעבודה בגן פרטי בבני ברק

במשך 14 שנים החזקנו עובדת כזו שהחסד החזיק אותנו מכל הבחינות...
השנה לצערי עזבה עקב בעיה רפואית
נשמח לקבל רעיונות דחוף לנו לתחילת שנה
(כבר פניתי לסמינרים אך כבר מאוחר כולם מסודרות )
הודעה מרגשת במיוחד.
אשריך!!!!

• הוסף לסימניות
התכוונתי שאולי יש לי מישהי שמתאימה אבל זה בתיווך של מרכז תעסוקה לא איזה חברה, שכנה, או אחות שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה