כללי דרושה עזרה: המרת קבצים וקטוריים (אילוסטרייטור) לגרסאות קודמות של התוכנה

• הוסף לסימניות
מורידה מפריפיק, מנסה לפתוח. הודעה מרגיזה מודיעה לי בנונשלטיות שהקובץ נוצר בגרסה יותר מתקדמת, והתוכנה שיש לי לא יכולה לפתוח .יותר מדוייק, אולי היא יודעת, אבל היא לא מוכנה להתמודד עם האתגר. עצלנית פחדנית שכמותה.
לקנות מנוי לCC, לא רלוונטי לי כרגע. ה' יעזור שבקרוב כן.
הגרסה שיש לי: ענתיקה. כולה CS6.
מישהו יכול להמיר לי את הקובץ?
אני מעלה לפה, בדיוק כפי שהורדתי. אפילו בלי חילוץ מהRAR.

כדאי לכם להוריד, אלו מסגרות יפות. באמת יפות! אם תוכלו לעשות את ההמרה באילוסטרייטור ולהעלות חזרה, אני מה-זה אהיה אסירת תודה לכם.

קבצים מצורפים

• Watercolor-leaves-frame-set.zip
    6.6 MB · צפיות: 29
  • Floral-Wedding-Invitation-with-Watercolor-Leaves.zip
    22.1 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לפעם הבאה:)

לחצן ימני על הקובץ (אחרי החילוץ...)
להמיר לפידיאף.

בקובץ פידיאף,
לחצן ימני - פתח באמצעות - אילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
והפרוצדורה הזאת לא פוגעת באפקטים?

• הוסף לסימניות
בגלל שמדובר בקבצים וקטוריים, הם בדר"כ לא נפגעים
מה שכן, אם יש ואפקטים ממש מורכבים, הם ישוטחו כנראה
כל השכבות, יהפכו לשכבה אחת.

יצא לי כמה פעמים לעשות זאת כשהייתי על מחשב אחר,
לא ראיתי נזקים גלויים לעין :)

• הוסף לסימניות
יופי, המון תודות!
הצלת לי בוכטות של קבצים חשובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה