דרושה ציירת לספר פופולארי

• הוסף לסימניות
התבקשתי לפרסם כאן:
דרוש/ה צייר/ת לספר איכותי ופופולארי שיו"ל בקרוב.

מה שנדרש:
ציור עמודי קומיקס
איור דמויות מסוימות
איור סצנות שילוו את המתואר בספר
איורי פנים/אייקונים/אלמנטים

מדובר בעבודה גדולה מאד, ומחבר הספר ישמח לקבל הצעות לציורים איכותיים במחירים סבירים.
מייל לדוגמאות: אין צורך

(למרות הניק "סופרת" - הספר אינו שלי, כך ששאלות או הודעות אחרות כדאי לשלוח למחבר במייל הנ"ל)

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת למה הכוונה 'מחירים סבירים'.
היום קיבלתי הצעה לאיור עמוד קומיקס ב300 ש"ח.
בעיני מדובר במחיר לא סביר,
מהכיוון הנמוך.

• הוסף לסימניות
העבודה אוישה
אין צורך לשלוח דוגמאות נוספות
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;n4914990:
אשמח לדעת למה הכוונה 'מחירים סבירים'.
היום קיבלתי הצעה לאיור עמוד קומיקס ב300 ש"ח.
בעיני מדובר במחיר לא סביר,
מהכיוון הנמוך.

לוי הצחקת אותי... את צודקת... אני רואה שאת נלחמת על מדד המחירים בשוק
מה דעתך לשים פה מחירון? אני בעד.. .פשוט נכתוב מה בעינינו נכון והוגן המחירים שצריך לקחת... ואם אנשים יטענו שאנחנו מתנשאים, (כי המתחילים צריכים עבודה! והם צריכים להתפרסם!) אשמח להעביר אליהם את העבודות שלי קשה לקחת על עצמי... מה דעתכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה