דרושה שמלת אירועים מקידס מוד

• הוסף לסימניות
יש לנו כמה כפילויות.
ומידה 12 מתאימה לילדה בערך כיתה ז' ח' ממוצאת
יחסית מידות גדולות....

• הוסף לסימניות
יש לנו 11 יחידות ממידה 2 ועד 12 עם כמה כפילויות
ואני מאלעד,
אם מתאים לך תוכלי ליצור איתי קשר: 0527661013

• הוסף לסימניות
אני מחפשת להשכרה שמלות לארוע של קידס מוד- הלמעלה בצבע וורוד קטיפה, ולמטה לבן,
האם למישהי יש?
תודה

• הוסף לסימניות
למישהי יש כזו שמלה של קידס מוד?
יודעות על משיהו?
עזרה עצומה!
20231227_204153.jpg

• הוסף לסימניות
אנחנו משכירות מחתונות שאחרי ר"ח תמוז. יש לנו 5 שמלות מידות 6-12
ומכירות עוד משפחה עם כמה מידות כך שאם חסר מידות אפשר לקחת גם מהם.
האם עדיין רלוונטי?
מה עלות השכרה?
אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
יש למישהי את השמלה של קידס מוד לבנה עם פרפרים למעלה ?
אשמח למידה 5 או 6
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
לא נראה לי מהעונה
יש לך לשלוח לי תמונה ?
יתאים לילדה בת 5 רזה ?

• הוסף לסימניות
הבת שלי היתה בת 5 ורזה
זה היה יותר ארוך מבתמונה פשוט פה היא עשתה סיבוב...

קבצים מצורפים

• פרפרים.jpg
    פרפרים.jpg
    KB 421.2 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה