כללי דרושה תמונה- כף יד

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונה של כף יד שהאצבע והאגודל מחוברים לכעין הסיפרה 0 ורואים את 3 האצבעות האחרות זקופות. מקווה שהובנתי, תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה:

קבצים מצורפים

• SS047.JPG
    KB 342.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, בדיוק זה, הבעיה שאני צריכה שיראו את 3 האצבעות, הרעיון בפרסום זה שלוש דברים טובים...
שוב תודה על זה ולכל המחפשים

• הוסף לסימניות
בבקשה

כזה דבר?

קבצים מצורפים

• SS003.JPG
    KB 305.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שוב, תודה ותודה, הייתי צריכה להדגיש שחיפשתי קודם בכמה אתרים, ויש לי את התמונה הזו, אני צריכה את הראשונה (-אצבע ואגודל) אבל שיראו את שלשת האצבעות כמו בתמונה השניה...
יש לי דרישות הא.... אבל הן לא שלי, הן של הלקוחה....

• הוסף לסימניות
:):):)
ואין לך מצלמה???

• הוסף לסימניות
גם אני לומד ש"ס....

• הוסף לסימניות
איך עכשיו??

נראה לי שהכי קל יהיה לך אם תצלמי.

קבצים מצורפים

• 111.JPG
    KB 26 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אם יש למשהו עם אצבעות זקופות מה טוב ואם לא אנסה לעשות שילוב של 2 התמונות שהועלו, תודה בכל מקרה, זה קידם אותי. יישר כח

• הוסף לסימניות
אולי זה יכול לעזור.

קבצים מצורפים

• hand1.jpg
    KB 811.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה כיוון אחר, אבל בכל אופן תודה על הרצון

• הוסף לסימניות
עדין אקטואלי?
חיפשתי משהו אחר באתר sxc ובמקרה נתקלתי בזה. מקוה שזה לא מאוחר מדי.

קבצים מצורפים

• 865000_99125036.jpg
    KB 275.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה רבה! אני כבר שלחתי סקיצה ללקוח, אם הוא יתעקש אהיה לי למה לשנות, שוב תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה