דרושות שמלות חתונה למכירה

• הוסף לסימניות
יש לך שמלה/ות לחתונה ואת רוצה למכור?
אני זקוקה בדחיפות לקנות שמלות לחתונה.אפשרי בכל הגוונים במידות 40/42 . אשמח לקבל תמונות למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה מראש לכל מגיבה.

• הוסף לסימניות
עד איזה מחיר את מעונינת?
והאם זה למטרה אישית או מסחרית?

• הוסף לסימניות
למטרה אישית.ובקשר למחיר-אשמח לשמוע הצעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rifki;882558:
יש לך שמלה/ות לחתונה ואת רוצה למכור?
אני זקוקה בדחיפות לקנות שמלות לחתונה.אפשרי בכל הגוונים במידות 40/42 . אשמח לקבל תמונות למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה מראש לכל מגיבה.

שלחתי למייל.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל ולראות האם זה מתאים:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל תמונות ופרטים.
c<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל תמונות , תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה סגנון את מחפשת?
כי יש לי שמלה ישרה אלגנטית מידה 38/40.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לתמונות

אשמח לקבל תמונות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מדייקת;884603:
איזה סגנון את מחפשת?
כי יש לי שמלה ישרה אלגנטית מידה 38/40.
אשמח לקבל תמונה למייל.

• הוסף לסימניות
לכל המעונינות,
להשכרה שמלות לחתונה
במידות 40-42-44
חדשות ומעודכנות,
לפרטים באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה