כללי דרושים אביזרים לעיצוב שקית לחלאקה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עשיתי חיפוש ולא מצאתי בסגנון שחיפשתי, אודה מאד למי שיתרום לי קצת אביזרים או השראה.

• הוסף לסימניות
איפה כולם??? בדרך כלל אתם עוזרים יפה...

• הוסף לסימניות
אולי תגדירי מדוייק יותר מה את רוצה.

• הוסף לסימניות
ציצית מסודרת כדי לשים אותה כמסגרת

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו...

...
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• TZITZIT.jpg
    KB 57.4 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
הקפצה!
אולי יש למישהו להעלות תמונה של ציצית או כיפה? כל הקבצים נמחקו לא היו.

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה

קבצים מצורפים

• ציצית.pdf
    KB 176.9 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה ששמעתי מחברה:
לקנות מספרים גדולות לסבא ולסבתא שבאים לגזור את השיער ולחבר עם מחזיק מפתחות תמונה של הילד!
מזכרת יפה וכן, גם מספריים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש למישהו אולי תמונה ולא איור?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אם יש למשהו זה יעעזור לי מאוד- אני מחפשת תמונה של ילד חלאקה.

• הוסף לסימניות
אני הכנתי צורת כיפה שחורה ועליה כיתוב לבן בצד אחד מזל טוב צד שני אני בן שלוש ושם הילד והדקתי למעלה בשקית.
הכיפה היתה ברוחב השקית ולדעתי היה ממש יפה הסטטי ובלי הרבה עבודה במילא הילד רוצה את הממתק והשקית נקרעת ונזרקת אפילו ברחוב...

• הוסף לסימניות
עיצוב שפעם עשיתי.

קבצים מצורפים

• חלאקהעותק.jpg
    KB 357.8 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
:eek:

הילד ההוא עוד מעט בר מצווה..........:rolleyes:

למה מקפיצים, למה? :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה