בקשה דרושים שירים מז'וריים חסידיים עם אקורדים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מחפש שירים מנגינות ויצירות מז'וריים דווקא על סולם לה מז'ור בכדי לשפר את הנגינה שלי בסולם המדובר
אשמח שמי שיש לו שיעלה לכאן שירים
כגון ''האפ קוזאק'' ''מעוז צור'' העממי ועוד.
תודה רבה!
וכן למי שיש רשימת שירים עדכנית לניגון באירועים אשמח לקבל.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אברהם פריד-האפ קוזאק :

מעוז צור - עממי:

מנגינות ויצירות מז'וריים דווקא על סולם לה מז'ור
יש לי עוד שירים אם אתה רוצה בל''נ אי''ה ...,
אבל את השפה הלועזית הזו, איני מבין ...

בהצלחה !

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש גם אקורדים?
במחילה, אשמח לבקשה, עם הסבר פשוט,
אין לי מושג בעולם הנגינה, לכל המילים הלועזיות ...,
ההבנה והידע שיש לי זה בשמות של שירים / זמרים / דיסקים ...

בתקווה ובהבנה מראש,
אשמח מאוד לעזור כמה שאוכל בל''נ אי''ה .

בהצלחה !

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מחפש שירים מנגינות ויצירות מז'וריים דווקא על סולם לה מז'ור בכדי לשפר את הנגינה שלי בסולם המדובר
אשמח שמי שיש לו שיעלה לכאן שירים
כגון ''האפ קוזאק'' ''מעוז צור'' העממי ועוד.
תודה רבה!
וכן למי שיש רשימת שירים עדכנית לניגון באירועים אשמח לקבל.
תודה רבה!
תודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה