דרוש בדחיפות קריין

• הוסף לסימניות
מחפשת לעבודה דחופה קריין (גבר)
קריינות לסיום מסכת - סגנון ישיבתי-דרמתי (לא רדיופוני... קריין עם רגש...)

אשמח מאוד להמלצות!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ממליץ דרמטית על @פנחס אליהו! הוא מקצוען מאד, ויש לו יכולת הגשה בסגנונות שונים - כולל קריינות עם רגש.
בטוח שתיהנו!

• הוסף לסימניות
אביתר לזר קריין לי משהו כזה לפני שנה +
יצא מקסים ומרגש מאד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מרדכי צין - בטוב טעם,
ממש לא רדיופוני..
מתאים את עצמו מאד לקהלי יעד שונים.
05276-62018

• הוסף לסימניות
אולי אני מקפיצה...
אבל אני ממליצה ממש בחום על הקריין שמואל אביצור, הוא מקריין בצורה מיוחדת ויש לו כישרון מדהים להתאים את עצמו לכל קהל יעד שהוא.
יש לו מלא ממליצים...
לי לבד הוא קריין מספר פעמים לדברים שונים לגמרי ובכל פעם נהניתי מחדש...
ממליצה בחום!
שמואל אביצור: 052-4209899

• הוסף לסימניות
אולפני נחמי בלר תקשורת - אפשרות לקריינות על ידי אחד מקרייני הבית. (קריינות נשית/ גברית)
שפות: עברית |אידיש |אנגלית |צרפתית | רוסית | ספרדית - אנו מספקים גם את שירותי התרגום במקרה הצורך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה