דרוש בונה אתר וורדפרס מתחיל

• הוסף לסימניות
דרוש/ה בונה אתר וורדפרס מתחיל אך מקצועי לבניית אתר תדמית לעסק.

בבקשה לחזור ל 0502716008

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שבעל מקצוע מתחיל ייצא לך יותר זול?
(אני, כשהייתי מתחיל ביקשתי שליש ממה שאני מבקש עכשיו לפי שעה, אבל לפי פרוייקט, נראה לי שזה היה יוצא יותר יקר אז)

• הוסף לסימניות
אם מתחיל אני קופץ
לא למדתי תיכנות אני יודע רק וורדפרס כפשוטו
(אפשר גם להעיזר באחרים)
מה התקציב?

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי, הייתי רוצה לשאול, מה העניין שיהיה דווקא מתחיל?
אני מניח שבעצם אתה מחפש מישהו זול.
אולי עדיף שתגיד שאתה מחפש מישהו מקצועי וזול.

אם כן כדאי שתדע על כלל שתקף לתחום נותני השירותים: כל לקוח רוצה לקבל טוב, זול ומהר.
בהנחה שמצאת איש מקצוע טוב, הוא יוכל לתת לך לכל היותר שניים מתוך שלושת הדברים, אבל לעולם לא את שלושתם.
צפה בקובץ המצורף 330602
אתה יכול לקבל מהר וזול אבל לא טוב.
אתה יכול לקבל מהר וטוב אבל לא זול.
אתה יכול לקבל טוב וזול, אבל לא מהר.
וככל שתקבל יותר מהשניים שאתה מקבל, ככה תקבל פחות מהשלישי.
זאת אומרת שאם תמצא מישהו מתחיל ומקצועי שיהיה זול כרצונך, קח בחשבון שאתה הולך לחכות הרבה זמן לאתר שלך.

קבצים מצורפים

• goodfastcheap1-1.png
    KB 44.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2367129:
אם יורשה לי, הייתי רוצה לשאול, מה העניין שיהיה דווקא מתחיל?
אני מניח שבעצם אתה מחפש מישהו זול.
אולי עדיף שתגיד שאתה מחפש מישהו מקצועי וזול.

אם כן כדאי שתדע על כלל שתקף לתחום נותני השירותים: כל לקוח רוצה לקבל טוב, זול ומהר.
בהנחה שמצאת איש מקצוע טוב, הוא יוכל לתת לך לכל היותר שניים מתוך שלושת הדברים, אבל לעולם לא את שלושתם.
צפה בקובץ המצורף 330602
אתה יכול לקבל מהר וזול אבל לא טוב.
אתה יכול לקבל מהר וטוב אבל לא זול.
וככל שתקבל יותר מהשניים שאתה מקבל, ככה תקבל פחות מהשלישי.
זאת אומרת שאם תמצא מישהו מתחיל ומקצועי שיהיה זול כרצונך, קח בחשבון שאתה הולך לחכות הרבה זמן לאתר שלך.
אלא אם כן הוא מיואש
ואז זה יכול להתחבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;2367129:
איך מתרגמים את זה לשפת המציאות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה