דרוש בית דפוס לעבודה גדולה

• הוסף לסימניות
מחפש בית דפוס גדול לצורך הפקת ספר נדיר של אחד מגדולי הדור, מדובר ב 10.000 עותקים שלב ראשוני.

• הוסף לסימניות
ממליצה על פלמינגו - ראשון לציון
אדם דתי וירא שמים
הדפסה באיכות מצוינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינצטה;1585531:
מחפש בית דפוס גדול לצורך הפקת ספר נדיר של אחד מגדולי הדור, מדובר ב 400.000 עותקים שלב ראשוני.

שלום,
ראשית המון בהצלחה בפרוייקט.
אנו מתמחים בהפקות מעין אלו. ונשמח להיות שותפים.

צרו איתנו קשר טלפוני,
מזל
0254-8493187

• הוסף לסימניות
ממליצה!
מיקוד | דפוס > מיתוג > פרסום <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

• הוסף לסימניות
ממש כך!!!

400,000 עותקים!!!

וזה רק ראשוני!!!

מדהים!!!

לא הייתי טורח אפילו לתת טלפון. נשמע לא רציני בעליל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;1585883:
ברור! זה רק ראשוני!! בשלב ב' יודפסו 400 מליון!!

הכל בסדר איתך??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1585893:
הכל בסדר איתך??

לא כתבתי שבשלב ג יודפסו 4 מליארד

אחרי הכל מדובר בספר נדיר של אחד מגדולי ישראל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פינצטה;1585531:
מחפש בית דפוס גדול לצורך הפקת ספר נדיר של אחד מגדולי הדור, מדובר ב 10.000 עותקים שלב ראשוני.

אם זה עדיין רלוונטי
אפשר ליצור קשר
054-8413933
יצחק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1585633:
שלום,
ראשית המון בהצלחה בפרוייקט.
אנו מתמחים בהפקות מעין אלו. ונשמח להיות שותפים.

צרו איתנו קשר טלפוני,
מזל
0254-8493187

אני גם ממליץ להדפיס דרך "מזל"
אני מדפיס דרכה הרבה, ויוצא לי תמיד מחיר הכי זול, עם שירות ואיכות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה