כללי דרוש גרפיקאי - הצעת מחיר

• הוסף לסימניות
היי חברים,

יש לי חבר שמעוניין להתחיל מקומון / עיתון קהילתי וזקוק לגרפיקאי.
הוא מחפש גרפיקאי שעסק/בנה טמפלט של עיתון או משהו בסגנון.
אם מישהו מכיר או הוא בעצמו מעוניין שאני יעביר את הפרטים שלו לחבר על מנת שיברר ויתמחר לו אנא רשמו את המייל שלכם במערכת ואני אעביר.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בניתי בעבר טמפלט לעיתון,
ניתן לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטושופרית;2281223:
באיזה אזור?? עבודה מהבית}מייל??
זו יכולה להיות גם עבודה מהבית אך נסיון בבניית טמפלט/עבודה שוטפת בעיתון הכרחי.
במידה ואת מרגישה שאת עומדת בדרישות הנ"ל, העבירי אליי בפרטי את המייל ואעביר הלאה לגורמים הרלוונטיים.

• הוסף לסימניות
עד לפני חצי שנה עבדתי בעיתון שוטף.
יש נסיון.

המייל שלי מופיע בחתימה.

• הוסף לסימניות
אני מומחית בעימוד עיתון. זה בעצם תחום העיסוק שלי כיום (למעלה מ-20 שנה)
אשמח לשמוע פרטים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני סוגרת עיתון כל חודש עבור מועצה מקומית
אשמח לתת פרטים נוספים:
9924803 שטרודל ג'ימייל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה