עזרה דרוש הסבר על התחום הפיננסי הקשור לעבודה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מתחילה עבודה ראשונה בתחום ורוצה להעמיק את הידע שלי בכל מה שקשור להיבטים הפיננסיים הרלוונטיים לעבודה.
אשמח אם תוכלו להפנות אותי לקישורים, מדריכים או מקורות מומלצים שיכולים לעזור לי ללמוד ולהבין טוב יותר את הנושא.

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מתחילה עבודה ראשונה בתחום ורוצה להעמיק את הידע שלי בכל מה שקשור להיבטים הפיננסיים הרלוונטיים לעבודה.
אשמח אם תוכלו להפנות אותי לקישורים, מדריכים או מקורות מומלצים שיכולים לעזור לי ללמוד ולהבין טוב יותר את הנושא.
לא לגמרי ברורה כוונתך.
איזה עבודה, תנסי לכוון יותר.

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
תמיכה.

למה זה משנה?
האמת שרק אחרי שקראתי שוב, הבנתי את בקשתך.
אז דבר ראשון את צריכה משהו כזה https://www.youtube.com/watch?v=wwUzckSmBcM
איך לקרוא תלוש שכר. שתדעי כמה יורד לך ולאן.
כדאי לך לקרוא פה על ענייני פניסה וקרן השתלמות (אם יש לך), איפה הכי נכון לך לשים את הכסף, מסלול, דמי ניהול.
יש כאן המון חומר מעולה ומסודר.
ובהצלחה..

• תודה
Reactions: ARD
  • הוסף לסימניות
האמת שרק אחרי שקראתי שוב, הבנתי את בקשתך.
אז דבר ראשון את צריכה משהו כזה https://www.youtube.com/watch?v=wwUzckSmBcM
איך לקרוא תלוש שכר. שתדעי כמה יורד לך ולאן.
כדאי לך לקרוא פה על ענייני פניסה וקרן השתלמות (אם יש לך), איפה הכי נכון לך לשים את הכסף, מסלול, דמי ניהול.
יש כאן המון חומר מעולה ומסודר.
ובהצלחה..
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה