דרוש/ה יועץ/ת מס

• הוסף לסימניות
נכס מסחרי להשכרה- היו שאמרו לי שחייב להיות עוסק מורשה.
יועצת מס גדולה אמרה לי שאפשר לעשות אותו לעוסק פטור.
אני מעוניינת להפוך מעוסק מורשה לפטור עקב הכנסה נמוכה.
דרוש/ה יועץ/ת מס לעבודה הנ"ל וכן -כמה הצעת מחיר לעבודה הזו.
ESTY.ITZUVIM וכו' 0504199488
תודה

• הוסף לסימניות
נכס מסחרי להשכרה- היו שאמרו לי שחייב להיות עוסק מורשה.
יועצת מס גדולה אמרה לי שאפשר לעשות אותו לעוסק פטור.
אני מעוניינת להפוך מעוסק מורשה לפטור עקב הכנסה נמוכה.
דרוש/ה יועץ/ת מס לעבודה הנ"ל וכן -כמה הצעת מחיר לעבודה הזו.
ESTY.ITZUVIM וכו' 0504199488
תודה
מתי סווגת כעוסק מורשה? ניתן לשנות את הסיווג רק לאחר שנתיים בהם המחזור היה נמוך. (חושבת שקורה אוטומטית או מקסימום פנייה פשוטה לרשות המיסים.)

• הוסף לסימניות
מתי סווגת כעוסק מורשה? ניתן לשנות את הסיווג רק לאחר שנתיים בהם המחזור היה נמוך. (חושבת שקורה אוטומטית או מקסימום פנייה פשוטה לרשות המיסים.)
לפני כמעט 7 שנים...
מה זה פניה פשוטה? איך עושים את זה?
היועצת מס שדיברתי איתה אמרה שזה הרבה ריצות ואין לה כח לקחת את זה...
תודה

• הוסף לסימניות
לפני כמעט 7 שנים...
מה זה פניה פשוטה? איך עושים את זה?
היועצת מס שדיברתי איתה אמרה שזה הרבה ריצות ואין לה כח לקחת את זה...
תודה
רישום עוסק מורשה כעוסק פטור (תיקון מס' 23) תשס"ב-2002
59. (א) " עוסק מורשה שמחזור העסקאות שלו ירד ועמד שנתיים רצופות למטה מן הסכום המחייב רישום כעוסק מורשה, ירשום אותו המנהל מיזמתו או לפי בקשת העוסק, כעוסק פטור; הוראה זו לא תחול על מי שנקבע לגביו שיהיה עוסק מורשה אף אם מחזורהעסקאות שלו נמוך מהסכום האמור."
אבל תוודאי שהעיסוק שנרשם לך בפתיחת תיק במע"מ אינו מופיע ברשימה כאן https://www.kolzchut.org.il/he/עוסק_מורשה

• הוסף לסימניות
היה לי משפחתון עצמאי ורואת חשבון שרה פינטו עזרה לי מאד ולא לקחה יקר
אין לי טלפון אבל יש מייל:
‪<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
59. (א) " עוסק מורשה שמחזור העסקאות שלו ירד ועמד שנתיים רצופות למטה מן הסכום המחייב רישום כעוסק מורשה, ירשום אותו המנהל מיזמתו או לפי בקשת העוסק, כעוסק פטור; הוראה זו לא תחול על מי שנקבע לגביו שיהיה עוסק מורשה אף אם מחזורהעסקאות שלו נמוך מהסכום האמור."
אבל תוודאי שהעיסוק שנרשם לך בפתיחת תיק במע"מ אינו מופיע ברשימה כאן https://www.kolzchut.org.il/he/עוסק_מורשה
נכס מסחרי להשכרה זה לא
  • סוחר או מתווך מקרקעין ?
לפי היועצת מס ההיא-לא.
מה דעתך?
היה לי משפחתון עצמאי ורואת חשבון שרה פינטו עזרה לי מאד ולא לקחה יקר
אין לי טלפון אבל יש מייל:
‪<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.
תכתבי את המייל באופן אחר.

• הוסף לסימניות
איך מבקשים?

• הוסף לסימניות
פניתי לרשות המיסים. וזו התשובה שקיבלתי:(
שלום
לא ניתן.
השכרת נכס נמנית על אחת מהקבוצות שבסעיף 13 לתקנות מע"מ שחייבים להיות עוסק מורשה אף אם מחזור העסקאות נמוך.
ותודה ל @לא אני על העזרה

• הוסף לסימניות
פניתי לרשות המיסים. וזו התשובה שקיבלתי:(
שלום
לא ניתן.
השכרת נכס נמנית על אחת מהקבוצות שבסעיף 13 לתקנות מע"מ שחייבים להיות עוסק מורשה אף אם מחזור העסקאות נמוך.
ותודה ל @לא אני על העזרה
סביר שאת יודעת ונוהגת ככה.
רק מציינת שבתור עוסק מורשה - מותר לך לנכות את התשומות בגין ההוצאה.
כלומר - כל הוצאה בגין השכרת הנכס (לדוג' ציוד, תיקון, הנה"ח/הגשת דוח למ"ה וכו', ייעוץ משפטי, דמי ניהול, נסיעות) מדווחת גם כן למע"מ (חובה חשבונית מס) ואת מזדכה על המע"מ ששולם בגין ההוצאה הזו, כך ש:
הכנסות * 17% - הוצאות *17% = המע"מ לתשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה