דרוש/ה קופירייטר/ית

• הוסף לסימניות
לעבודה חד פעמית לפרוספקט בעברית ואנגלית
דרוש קופי
הצעות מחיר ניתן לשלוח למייל aitzovi שטרודל גימייל...

• הוסף לסימניות
מצאתי משהי מוצלחת!
מאד!
תותחית כהגדרת הלקוח....
(בהתחלה הוא נבהל מהמחיר אבל היא דברה איתו ופשוט שכנעה אותו כמה משתלם לו)
ובאמת שמעתי עליה המון המלצות
זה פעם ראשונה שלי שאני עובדת עם קופי אני מאמינה שהעבודה תהיה הרבהה יותר מקצועית ומסודרת כך...
ממליצה מאד כרגע
ובל"נ אשתף בהמשך שוב
קוראים לה כבי רוזן
את המייל והטלפון אתן באישי למתעניינים:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1515937:
מצאתי משהי מוצלחת!
מאד!
תותחית כהגדרת הלקוח....
(בהתחלה הוא נבהל מהמחיר אבל היא דברה איתו ופשוט שכנעה אותו כמה משתלם לו)
ובאמת שמעתי עליה המון המלצות
זה פעם ראשונה שלי שאני עובדת עם קופי אני מאמינה שהעבודה תהיה הרבהה יותר מקצועית ומסודרת כך...
ממליצה מאד כרגע
ובל"נ אשתף בהמשך שוב
קוראים לה כבי רוזן
את המייל והטלפון אתן באישי למתעניינים:)
יוו, איזה מצחיק, ראיתי את ההודעה הזו עכשיו ורציתי לכתוב לך את ההמלצה שלי, ופתאום אני רואה שלקחת בדיוק אותה.
אין על כבי! היא באמת מדהימה. אני בטוחה שאת והלקוח תצאו יותר ממרוצים :)

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על מיכל בורשטיין.
היא מקצועית, יצירתית, ועושה עבודה מצוינת.
לפרטים באישי.

• הוסף לסימניות
אני גם מצטרפת להמלצה על כבי רוזן תותחית!

וגם יש את הניק GILA מרחיבים מעגלים.
קופריטרית מעולה , במיוחד אם את צריכה מאנגלית לעברית.

• הוסף לסימניות
GILA מרחיבים מעגלים קופירייטרית מעולה, גם באנגלית, ולאו רק תרגום.
לקופי באנגלית לא מספיק לקחת מעברית ולתרגם. יש דקויות ותרגומים שלא נותנים
את התוצאה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה