דרוש טכנאי שמכיר את התוכנות של חברת vendtronics

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה של חברת vendtronics לניהול תשלום על הדפסות וצילומים.
אך דא עקא.. שהמחשב שעליו מותקנת התוכנה שלהם, מלא רח"ל בוירוסים ובעיות נוספות ובעקבות כך אני מעוניין לפרמט אותו להתקין בו מערכת הפעלה מחדש.
עד כאן בסדר [יחסית..], הבעיה מתחילה בזה שבוריס מחברת vendtronics, החליט שבשביל התקנה מחדש על המחשב עלי לשלם לו סכום כסף גבוה מאד.
אם יש מישהו שמכיר קצת את התוכנה הזו וחושב שיוכל להעתיק את התוכנה מהמחשב [חשוב לי מאד שיועתקו הנתונים של המערכת, כמה כסף טעון לכל קוד וכדו'] ולהתקין אותה בו מחדש אח"כ, תע"ב [כמובן שמתן שכרה בצידה..].
מישהו אמר לי שנראה לו שהתוכנה הזו אינה מותקנת ע"י קובץ התקנה אלא ע"י קבצים ותיקייות שצריך למקם במקומות מסויימים, אולי זה רלוונטי.
מצורף צילום של מסך המכשיר בזמן הפעלתו.
המכשיר.jpg
ניתן ליצור קשר באישי @ארפכשד , או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא נשמע מסובך במיוחד , אני לא יודע כמה "בוריס" רצה על ההתקנה אבל לא בטוח שטכנאי טוב יקח מזה

יש מצב שהם שמו גם הגנה על ההתקנה (לא משהוא מסובך כנראה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה