עזרה דרוש ילד לצילום

• הוסף לסימניות
דרוש ילד מתוק ופוטוגני לצילומי חלאקה לצורך פרסום.
בתמורה לחבילת צילום בשווי 1000 ש"ח הכוללת שעתיים וחצי של צילום חוץ, 30 תמונות על דיסק, והדפסה על עץ בגודל 50/70. אפשרות לאלבום בתוספת תשלום.
הצילומים באיזור ירושלים/בית שמש.
למעוניינים ניתן לשלוח תמונה למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
דווקא ילד חלאקה? או אפשר ילד בן שנתיים עם שיער ארוך?

• הוסף לסימניות
זה תלוי בילד אני רוצה ילד שישתף פעולה ושיראו את השיער, תשלחי תמונה ונראה:)

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
שלחתי לך במייל

• הוסף לסימניות
מה אומר פרסום?
יש לי ילד חלאקה :)

• הוסף לסימניות
פרסום על צילום בעיתון שכונתי עם תמונת הילד.

• הוסף לסימניות
לכל השואלות:
הצילומים יהיו אחרי פורים בעזרת ה'.
והילד לא חייב להיות בן 3. אם נראה כמו ילד חלאקה ומשת"ף גם טוב;)

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?
יש לי ילד עם שיער מדהים.
הצילומים בעיקרון באיזור ירושלים או בית שמש, את יכולה לשלוח תמונה למייל ובמקרה שזה מתאים אולי נוכל להתגמש לגבי המיקום.

• הוסף לסימניות
ההדפסה עצמה היא גם חלק מהתמורה, או שצריך לשלם עליה?

• הוסף לסימניות
ההדפסה חלק מהתמורה.

• הוסף לסימניות
דרוש ילד מתוק ופוטוגני לצילומי חלאקה לצורך פרסום.
בתמורה לחבילת צילום בשווי 1000 ש"ח הכוללת שעתיים וחצי של צילום חוץ, 30 תמונות על דיסק, והדפסה על עץ בגודל 50/70. אפשרות לאלבום בתוספת תשלום.
הצילומים באיזור ירושלים/בית שמש.
למעוניינים ניתן לשלוח תמונה למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לשמוע מה היה בסוף
(לי זה נשמע תמורה מדי מועטה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה