למסירה דרוש ילקוט ניקי

• הוסף לסימניות
תודה רבה לציפופו שמסרה לנו ילקוט מקסים אני מחפשת למסירה עוד ילקוט ניקי בסגנון הזה במצב טוב עבור עוד אחת מהבנות שלי
עדיף עם קלמר תואם
%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%201.jpg

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מה אין לאף אחד?

• הוסף לסימניות
לא התכונתי הדוגמה אלא הצורה של התיק והחברה הזאת
כי יש עוד סוגים של חברות אחרות

• הוסף לסימניות
@לאה .כ
אם את גרה בירושלים
ברחוב צפניה מול תחנת האוטובוס יש חנות בשם "מעגלים" (חנות של עודפים ויד 2)
נמכרים שם ילקוטי ניקי חדשים ב59 שקלים וקלמרים תואמים ב14 שקלים.
(קיים דגם אחד שלפי זכרוני הוא משנה שעברה וקיים עדיין בחנויות )

• הוסף לסימניות
שואלת שוב

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה?

• הוסף לסימניות
יש לי ניקי משנה שעברה עם תחתית קשיחה צבע ורוד. מתאים לך? אני גרה בביתר

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה?
זה כמו בדוגמה?

• הוסף לסימניות
יש לי עם בסיס קשיח מלפני שנתיים כמו חדש למסירה

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל אני צריכה אתזה לילדה בכיתה ה'
לכן אני צריכה כמו מה שבדוגמה

• הוסף לסימניות
@30313 שלחתי לך הודעה פרטית
אני מעונינת בילקוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה