דרוש מידע דרוש יצרן ריהוט / רפד ברמה גבוהה

• הוסף לסימניות
שלום
אנחנו צריכים רהיטים לכל הבית, מאפס, מיטה זוגית, סלון, כורסאות, מיטות ילדים נפתחות
ועוד

המחירים הם כמובן גבוהים, אבל מבדיקה שלנו פערי הטיווח בין החנויות ליצרנים בפועל הם (מן הסתם) מאוד גבוהים ואין לנו כרגע אפשרות לצערנו

האם מישהו מכיר יצרן ברמה טובה וגבוהה של ריהוט ? רפד למיטות /ספות וכו?
אשמח מאוד מאוד לשמוע.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מרפדיית האחים

• הוסף לסימניות
שלום
אנחנו צריכים רהיטים לכל הבית, מאפס, מיטה זוגית, סלון, כורסאות, מיטות ילדים נפתחות
ועוד

המחירים הם כמובן גבוהים, אבל מבדיקה שלנו פערי הטיווח בין החנויות ליצרנים בפועל הם (מן הסתם) מאוד גבוהים ואין לנו כרגע אפשרות לצערנו

האם מישהו מכיר יצרן ברמה טובה וגבוהה של ריהוט ? רפד למיטות /ספות וכו?
אשמח מאוד מאוד לשמוע.
תודה רבה
אם רלונטי...בשמחה

• הוסף לסימניות
שלום .נשמח לתת שירות.

• הוסף לסימניות
יש טלפון?
ראיתי בגוגל שיש כמה כאלה
אחד בבאקה, אחד בירושלים, , אחד בגן יבנה
על איזה מהם ההמלצה?
בדיוק חברה שלי קנתה ספה מרפד בשטחים.
לדבריה זה פשוט.
מדברים איתו בוואצאפ. שולחים תמונה ומידות. והוא מגיע למחסום עם הסחורה. משם הובלה לארץ. ויש ספה בשמינית המחיר.
אם הייתי עושה את זה? לא.
אבל מה שאת אומרת שלאותה מרפדיה יש סניף בשטחים וכמה סניפים בארץ... אולי זה מסביר משהו.
בכל מקרה לדבריה כל החנויות עושות ככה ומה שאנחנו משלמים כפול כמה וכמה מהמחיר זה בעיקר פערי תיווך.

• הוסף לסימניות
אתה עושה גם עבודות ריפוד לא סטנדרטיות?
כן בעז"ה. ניתן לשלוח לי מייל מפורט במה מדובר.ואם יש תמונה לצרף עם מספר טלפון. המייל שלי 9787bbb
לילה טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה