בית חולים דרוש לי מידע על ביה"ח הדסה הר הצופים- לא על מחלקת יולדות!

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים נתנו לזוגות לישון בחדרי הרופאים, בקומת כניסה,
נרשמו מראש- היה מספר בבית הכנסת, אנחנו נשארנו שם פעמיים- והיה בסדר גמור מבחינת פרטיות

• הוסף לסימניות
במשך השבוע ראיתי חלוקת אוכל מבושל בצהרים ע״י מתנדבות של עזר מציון בכשרות בד״ץ העדה״ח

• הוסף לסימניות
במשך השבוע ראיתי חלוקת אוכל מבושל בצהרים ע״י מתנדבות של עזר מציון בכשרות בד״ץ העדה״ח
צריך להרשם לפני, אני לא בטוח אם זה מיועד לחולים או למלווים, כדאי לבדוק
או שמשהו כאן יעדכן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלינו פנו במסדרון ושאלו אם נרצה, אז אני לא יודעת פרטים
כשהיינו שם ראיתי משהו שמבקש ואמרו לו שצריך להרשם
כנראה שאצלכם היה להם מיותרים
או שתמיד יש מיותרים ואצלו גם זה נגמר

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאושפזת בכירורגיה בשבת ובמיטה לידי לא היה אף אחד
נתנו לבעלי את המיטה לכל השבת

• הוסף לסימניות
במחלקת נשים! (לא יולדות)
הצוות מיוחד, מסור מאוד נחמדים,גם הרופאות גם האחיות
ממש התנצלו שהיו צריכות להדליק את האור בשבת בשביל בדיקה...
והסעודות כמו שכבר כתבו כאן.
והעיקר שתהיה רפואה שלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה