בקשה דרוש לי שמות של שדכנים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לא מרשות השידוך ולא מלב אחד (כי יש לי אותם כבר)
ועדיף כאלה שבאמת משקיעים את הלב והנשמה בשידוך
תודה
מציעה לך להיעזר בארגון 'בית לשמי' בכתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
בהצלחה!
השדכנים והשדכניות של 'בית לשמי' באמת משקיעים את הלב והנשמה!

• הוסף לסימניות
מציעה לך להיעזר בארגון 'בית לשמי' בכתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬
בהצלחה!
השדכנים והשדכניות של 'בית לשמי' באמת משקיעים את הלב והנשמה!
ניסיתי אך לא קיבלתי תגובה(חצי שנה!)

• הוסף לסימניות
אין מצב!!!
זה ארגון די חדש ויתכן שאת מחליפה בינו לארגון אחר.
ממליצה מאד לנסות!
סליחה התבלבלתי בינו לבין ארגון אחר
בכל אופן, הארגון הנ"ל עוסק בינתיים רק עם גילאים מבוגרים וזיווג שני (הם אמרו שהם עובדים לפתוח שלוחה גם לרווקים צעירים אבל בינתיים לא מתעסקים עם זה)
אני מחפשת לבחורה 22 ולכן זה לא מתאים..
מה שכן, הם באמת הגיבו מהר

• הוסף לסימניות
סליחה התבלבלתי בינו לבין ארגון אחר
בכל אופן, הארגון הנ"ל עוסק בינתיים רק עם גילאים מבוגרים וזיווג שני (הם אמרו שהם עובדים לפתוח שלוחה גם לרווקים צעירים אבל בינתיים לא מתעסקים עם זה)
אני מחפשת לבחורה 22 ולכן זה לא מתאים..
מה שכן, הם באמת הגיבו מהר
הגבתי לך באישי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי קופצת על האשכול ע"מ לבקש שמות של שדכנים
שמתעסקים עם שידוכים עם בעיות רפואיות קלות מהמגזר הכלל חסידי
תודה מראש ושבוע נפלא!

• הוסף לסימניות
לא מרשות השידוך ולא מלב אחד (כי יש לי אותם כבר)
ועדיף כאלה שבאמת משקיעים את הלב והנשמה בשידוך
תודה
יש משהו מוצלח במיוחד - "שידוכים לבני תורה"
כבר פורסם בכמה מקומות בפרוג
כדאי לשלוח להם עובדים מהר ויעיל
תשלחו להם מייל - הם מגיבים תוך דקות
d4176598 של ג'מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה