מידע שימושי דרוש מחשב נייד יד 2

• הוסף לסימניות
אלכסון של 30 ס"מ.... אפשר לשערך את האורך והרוחב

• הוסף לסימניות
אל תקנו מחשב יד 2, זה חתול בשק.......
אין לך מושג מה אתה קונה.
שווה להתפשר המווווון על רמת המחשב העיקר לקנות חדש.

אם קונים ממוכר אמין זה בהחלט שווה.

אני אישית קניתי באמזון יד 2 והם מתחייבים שהוא נראה חדש ממש (גם חיצונית ללא סימני שימוש כלל !) וגם עבר בדיקה פנימית על כל חלקיו כדי לבדוק זאת.

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת!
יש מציאות ביד 2, אני אישית מצאתי מחשב ממש איכותי במחיר ממש זול, שאני מאד נהנה ממנו,
ישנם כמה כללים שצריך לדעת כשקונים מחשב יד שניה, אני לא מדבר על מחודש.
חוץ מהמפרט הטכני שזה תלוי לפי הצורך שלכם בדיוק כמו במחשב חדש במחשב שקונים ביד שניה תצטרכו לוודאות מול המוכר דבר ראשון שהוא לא סוחר, אלא אדם מהרחוב שמחפש לשדרג את המחשב שלו, בוחרים נוטים לקחת מחשב שבור לשפץ אותו ולמכור אותו במסווה תמים של מחשב יד שניה בזמן שהוא שווה שתי שקל.
איך תדעו אם המפרסם הוא סוחר? זה מלאכה מורכבת, אבל ענין של מבט עין על המוכר. אחרת לעולם לא תדעו.
עכשיו למחשב עצמו, ודאו מול המוכר שהמחשב לא עבר תיקון מעולם שהבטריה שלו עדיין חזקה ושהרמקול שלו עובד, זה לא שאם השמע לא עובד במחשב, המחשב נהיה גרוע, רק קחו בחשבון את הפרטים האלו.
בכל אופן יום טוב

• הוסף לסימניות
חשוב לדעת!
יש מציאות ביד 2, אני אישית מצאתי מחשב ממש איכותי במחיר ממש זול, שאני מאד נהנה ממנו,
ישנם כמה כללים שצריך לדעת כשקונים מחשב יד שניה, אני לא מדבר על מחודש.
חוץ מהמפרט הטכני שזה תלוי לפי הצורך שלכם בדיוק כמו במחשב חדש במחשב שקונים ביד שניה תצטרכו לוודאות מול המוכר דבר ראשון שהוא לא סוחר, אלא אדם מהרחוב שמחפש לשדרג את המחשב שלו, בוחרים נוטים לקחת מחשב שבור לשפץ אותו ולמכור אותו במסווה תמים של מחשב יד שניה בזמן שהוא שווה שתי שקל.
איך תדעו אם המפרסם הוא סוחר? זה מלאכה מורכבת, אבל ענין של מבט עין על המוכר. אחרת לעולם לא תדעו.
עכשיו למחשב עצמו, ודאו מול המוכר שהמחשב לא עבר תיקון מעולם שהבטריה שלו עדיין חזקה ושהרמקול שלו עובד, זה לא שאם השמע לא עובד במחשב, המחשב נהיה גרוע, רק קחו בחשבון את הפרטים האלו.
בכל אופן יום טוב
יש עוד כלל פשוט שעליתי עליו לא מזמן - ביד2 מופיע למטה עוד מודעות מאותו המוכר.
אם אתה רואה שיש שם עוד מחשבים - סוחר הוא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה