דרוש מידע דרוש מידע בדחיפות לגבי ליל סדר משותף לחד הוריות פסח תשפ"ו

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שלצערינו אין לה גם משפחה להיות אצלה בחג.
נשמח לכל מידע אודות ליל הסדר משותף שנועד עבור משפחה חרדית נורמטיבית.
בארגון אם הבנים אין מקום לארח משפחות נוספות בליל הסדר.
כל מי שיודע או שמע/ יכול לבדוק בהקדם האפשרי תבוא עליו הברכה.
וזה המקום להשמיע את כאב הנשים הבודדות וילדיהן למה יגרע חלקן, קשה להן לא פחות לאלמנות ואולי אף יותר ולעומתן אין להן כמעט תמיכה או בכלל לא.
כדאי לפקוח עין לכל הנשים האלה שסביבנו, ולבדוק בעדינות האם ואיך ניתן לסייע ולא חסר במה. מבשרך אל תתעלם.
תזכו למצוות ורק שמחה בבתי כל עם ישראל.

• הוסף לסימניות
עיר?

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו, שתפו עם מי שיועיל לו, שלחו לי מודעה על ליל סדר משותף בירושלים. אין לי מושג מי האוכלוסיה שתתארח שם.
WhatsApp Image 2026-03-25 at 18.41.38.jpeg

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו, שתפו עם מי שיועיל לו, שלחו לי מודעה על ליל סדר משותף בירושלים. אין לי מושג מי האוכלוסיה שתתארח שם.צפה בקובץ המצורף 2213919
חסדי יוסף זה מקום מדהים ויפה, של אנשים עם לב ענק וחם.
יש להם אולם גדול ויפהפה .
בשעות הבוקר- צהריים המוקדמות , הוא משמש בית תמחוי לנזקקים ובודדים שמתגוררים באזור.
מאמינה שזה פחות או יותר סוג האוכלוסייה שתתארח שם גם בליל הסדר.

• הוסף לסימניות
יישר כח לכל המגיבים, תזכו למצוות. האישה מצאה ב"ה מקום להתארח בליל הסדר.
שנזכה להיות תמיד מן הנותנים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה