דרוש מידע דרוש מידע על מכון "ביאורי הגר"א" בארה"ב

• פותח הנושא zap
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר או שמע או יש לו מידע על מכון "באורי הגר"א" בארה"ב?
Biurei HaGra שמאדירים את כתביו ותורותיו, וממירים כתבי קודש מכתב יד לכתב ממוחשב להדפסה.
ברצוני לדעת אם קיים באמת כזה מכון ואם אמין.
מישהו פה מכיר והיה לו קשר איתם? עבד בשבילם?
תודה רבה! תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר או שמע או יש לו מידע על מכון "באורי הגר"א" בארה"ב?
Biurei HaGra שמאדירים את כתביו ותורותיו, וממירים כתבי קודש מכתב יד לכתב ממוחשב להדפסה.
ברצוני לדעת אם קיים באמת כזה מכון ואם אמין.
מישהו פה מכיר והיה לו קשר איתם? עבד בשבילם?
תודה רבה! תזכו למצוות.
אני מכיר,
מתתיהו קיטיי,
ישר ואמין משלם בזמן.

• הוסף לסימניות
אני מכיר,
מתתיהו קיטיי,
ישר ואמין משלם בזמן.
@גימפעל
תודה על התשובה המהירה.

שמחתי לשמוע, ויש לי שאלה חשובה ודחופה ממש בעניין זה שעדיף לי לשאול בפרטי, ולא פה.
אם יש לכם אפשרות לפרטי, כי לי אין.
בתודה ממש. ותזכו למצוות!
אם לא, אם אפשר למייל זה:
tishlechu10 שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
בבקשה, תכתבו לי לשם, ואני אוכל לענות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה