דרוש מידע דרוש מידע על עו"ד טוב בתחום של ליקויי בניה

• הוסף לסימניות
שלום
עקב תביעה שיש לי על קבלן בגין ליקויי בניה ,אני מעוניין להגיש נגדו תביעה בבית משפט. (כמובן לאחר שקיבלתי אישור מב"ד) התביעה היא על סכום נכבד אבל לא גדול מאוד, לכן חשוב לי עו"ד עם מחירים סבירים וכמובן עו"ד טוב. דברתי עם כמה עו"ד אבל ממש לא התרשמתי מהם .אודה מאוד מאוד למי שיוכל להמליץ לי רק מניסיון .אני באיזה שהוא מובן מסוים די אובד עצות. זה כבר נסחב הרבה זמן ואין לי עו"ד .
בברכה שנה טובה
יהודה

• הוסף לסימניות
שלום
עקב תביעה שיש לי על קבלן בגין ליקויי בניה ,אני מעוניין להגיש נגדו תביעה בבית משפט. (כמובן לאחר שקיבלתי אישור מב"ד) התביעה היא על סכום נכבד אבל לא גדול מאוד, לכן חשוב לי עו"ד עם מחירים סבירים וכמובן עו"ד טוב. דברתי עם כמה עו"ד אבל ממש לא התרשמתי מהם .אודה מאוד מאוד למי שיוכל להמליץ לי רק מניסיון .אני באיזה שהוא מובן מסוים די אובד עצות. זה כבר נסחב הרבה זמן ואין לי עו"ד .
בברכה שנה טובה
יהודה
מחפש גם,
מה עשית בסוף?
מצאת מישהו טוב?

• הוסף לסימניות
שלו
לאחר חיפושים רבים הגעתי לעוד שתמורת סכום ממש נמוך 220 ש"ח נתן לי ייעוץ כיצד לנהוג במקרה זה. אני חושב שזה את הכסף בהחלט דווקא לי היו כמה מחשבות והוא נתן לי את הכיוון שנראה לי נכון .זה היה ממש לפני כשבועיים ואני באמצע הביצוע של זה. אמנם לגבי ייצוג ממש הוא אמר לי מפורש שהוא לא מהזולים בשוק והסביר לי גם למה אבל בשביל כיוון מה לעשות שזה חשוב מאוד הוא בהחלט שווה שם העוד אסף פלג טלפון 0545829265

• הוסף לסימניות
מחפשים גם. מאוד.
נודה מאוד למידע מבעלי ניסיון, או לבעלי ידע.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מחפשים גם

• הוסף לסימניות
מחפש גם,
מה עשית בסוף?
מצאת מישהו טוב?
שלו
לאחר חיפושים רבים הגעתי לעוד שתמורת סכום ממש נמוך 220 ש"ח נתן לי ייעוץ כיצד לנהוג במקרה זה. אני חושב שזה את הכסף בהחלט דווקא לי היו כמה מחשבות והוא נתן לי את הכיוון שנראה לי נכון .זה היה ממש לפני כשבועיים ואני באמצע הביצוע של זה. אמנם לגבי ייצוג ממש הוא אמר לי מפורש שהוא לא מהזולים בשוק והסביר לי גם למה אבל בשביל כיוון מה לעשות שזה חשוב מאוד הוא בהחלט שווה שם העוד אסף פלג טלפון 0545829265

אז מצאתם פיתרון? עו"ד?

אנא שתפו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה