דרוש מידע!

• הוסף לסימניות
שלום חברים אני מחפש המלצה עם איזה תוכנה יש את אחוזי ההצלחה הגבוהים לשחזר תיקיה שנמחקה מדיסק ssd..
תודה רבה..

• הוסף לסימניות
זה לא משנה כל כך אם זה SSD או לא, העיקר שהמשחב יכתוב עליו כמה שפחות עד שאתה משחזר. אם זה הדיסק של מערכת ההפעלה והתוכנות, כלומר, כונן C, יש למעט ככל האפשר להשתמש במחשב עד שאתה משחזר את החומר.

• הוסף לסימניות
[אני לא נוהג להגיב לאשכול שהנושא הוא מעין זה: "דרוש מידע!"
ולכן אגיב רק לך, וגם זאת בקצרה קצורה
]

ברור שיש הבדל
והייתי אומר אפילו הבדל ענק
אם משתמשים בתכנה כמו RECUVA למשל, נא להסביר מה ההבדל בין SSD לHDD, בנוגע לעניין?
אתה צודק לגמרי כאשר מדובר בSSD "מת", זה לא פשוט לשלוף ממנו מידע. אבל כל עוד הוא חי ותקין, לא ידוע לי הבדל משמעותי בשחזור המידע.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
[אני לא נוהג להגיב לאשכול שהנושא הוא מעין זה: "דרוש מידע!"
ולכן אגיב רק לך, וגם זאת בקצרה קצורה
]

ברור שיש הבדל
והייתי אומר אפילו הבדל ענק

נכון ולכן הדגשתי שזה כונן ssd, הייתי שמח להמלצות ממך ומחברי הפורום איזה תוכנות יכולות לעזור לי בזה..כמובן שהדיסק בריא ושלם..
זה פשוט תיקיה שנמחקה..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
עשוי להיות הבדל עצום בין שחזור SSD ל-HDD ואני יסביר:
באמת לא אמור להיות הבדל משום שהווינדוס אינו מוחק בעצם את הקובץ כאשר מוחקים אותו אלא את הספרייה, אולם דיסק SSD פותח בו מנגנון מיוחד שלאחר כמה זמן הוא מוחק את הקבצים לצמיתות, פיתחו את המנגנון הזה מכיוון שלדיסק SSD בניגוד לHDD כאשר הוא כותב על קובץ קיים ולא על מקום ריק הוא יותר איטי ולכן המנגנון הזה עושה שכאשר הדיסק אינו בפעולה הוא בעצם מוחק לגמרי את כל הקובץ, בשביל שבפעם הבאה יוכל לכתוב על האיזור הזה יותר במהירות.
ולכן, בSSD רצוי מאוד גם לנתק אותו לגמרי מהמחשב עד פעולת השחזור!!! ולא רק לא לכתוב עליו דברים!

• הוסף לסימניות
אני מניח שלא
אני די בטוח שכן, כאשר קראתי לו לנדב מידע, זה היה מתוך ביטחון מלא שיש לו את המידע לנדב ובשפע. אני מציע לך לבדוק היטב מה שכתבת ומן הסתם תמצא שיש שם טעות כלשהו.
.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה