דרוש מתכנת לכתיבת תוסף לוורדפרס להעברת תכנים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מתכנת שיכתוב עבורי תוסף על מנת להעביר תכנים מאתר ישן (שנמצאים בתבנית ישנה) לאתר חדש כדי שהחומר והקישורים הישנים לא ילכו לאיבוד.

הצעות בבקשה במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה
רותי.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש כבר תוסף כזה.

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר תוסף כזה אשמח לשמוע

אבל ניראה לי שאני צריכה שיבנו לי תוסף שידע להעביר את השדות מהתבנית הישנה אחד לאחד לתבנית החדשה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחד פלוס, לפי הבנתי היא מעוניינת לייבא את התכנים מהאתר הישן ולא ליצור רידיירקטים.

Ruti29 אם אני מבין נכון, גם האתר הישן בוורדפרס, אם כן התוכן יישאר גם אם תחליפו תבנית, יתכן שישנם תכנים מסויימים שהוזנו פאנל הניהול של התבנית שעלולים ללכת לאיבוד, אבל בעיקרון, פוסטים ועמודים לא תלויים בתבנית ואפילו פוסטייפים יחסית פשוט להעביר לתבנית חדשה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות

הבעיה שהתכנים באתר הישן יושבים בפאנל ניהול של התבנית ולכן הם לא יוצגו בתבנית חדשה הם לא בפוסטים ולא בעמודים. ניראה לי הפתרון היחידי זה לבנות תוסף חדש שיתנהג כמו השדות בפאנל ניהול של התבנית הישנה . או שלמישהו יש רעיון יותר פשוט לביצוע???

• הוסף לסימניות
כתיבת תוסף זה גדול מידי.
צריך מישהו שמבין בניהול דטה-בייסים של mysql שיכנס לתוך הדטהבייס ויעתיק את כל הטבלאות שיוצרו על ידי תבנית העיצוב, לתוך הטבלאות של וורדפרס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה