דרוש: ניו-בורן

• הוסף לסימניות
לצילומים לצורך פרסומת של הסטודיו שלי, הסטודיו בצפת אבל אם לא אמצא מי שתגיע לכאן (או גרה כאן, אבל ממה שאני יודעת אין כאן בפורום הרבה) אני יכולה להגיע עם ציוד לבני ברק או ירושלים.
הגיל: עד 3 שבועות, תאומים ושלישיות יתקבלו בברכה :), לא משנה בנים או בנות.

נא לפנות באישי, לציין גיל,בן/בת, ומקום מגורים מדוייק אם רוצים שאני אגיע ליולדת.
המטרה: פרסומת במקומון חרדי ופלאיירים, זכויות יוצרים שלי על התמונות.
התמורה:לפחות 25 תמונות ערוכות בדיסק, חלק ע"פ צרכי הפרסומת וחלק ע"פ הטעם והבקשות של האמא.

• הוסף לסימניות
לרגע חשבתי שיש אפשרות לבקש פה בפורום ניו-בורן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1176780:
לרגע חשבתי שיש אפשרות לבקש פה בפורום ניו-בורן.

אפשר לפתוח אשכול תפילות על מי שצריכה אז לבקש תמיד אפשר...

לפונות: ממש תודה, נא לציין שכונה וכו' כי אני אבחר את החמוד/ה בין השאר לפי נגישות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1176784:
אפשר לפתוח אשכול תפילות על מי שצריכה אז לבקש תמיד אפשר...

נו באמת, אם הייתי צריכה בדחיפות בטח לא הייתי רושמת את זה כאן..

• הוסף לסימניות
גיסתי אצל אמא שלה בצפת עם תינוקת בת שבוע וחצי
מתוקה מדבש.

אני אשאל אותה אם היא רוצה....

• הוסף לסימניות
תודה על כל הפניות, קיבלתי כבר פניות מתאימות מירושלים ובני ברק, אין צורך בפניות נוספות מהמרכז.

אם מישהי מעוניינת להגיע לסטודיו עצמו שתפנה עד מחר בבוקר, אם לא אמצא אסגור עם הראשונה שפנתה אלי מירושלים

• הוסף לסימניות
אם היית שואלת אותי בדיוק לפני שנה, הייתי באה עד אלייך עם ניו בורן בן יום..
כרגע יש לי ניו בורן בן שנה ויום מהמם ומתוק ב"ה. מסכימה לבוא אלייך לסטודיו..;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1176894:
אם היית שואלת אותי בדיוק לפני שנה, הייתי באה עד אלייך עם ניו בורן בן יום..
כרגע יש לי ניו בורן בן שנה ויום מהמם ומתוק ב"ה. מסכימה לבוא אלייך לסטודיו..;)

תודה :)
במקרה הזה אני צריכה ניו בורן קלאסי שמייצג את הז'אנר של הניו בורנים...

• הוסף לסימניות
תפסתי את גיסתי מצפת רק הרגע ,דווקא מתאים לה.....אבל היא צריכה לשאול את בעלה.....

• הוסף לסימניות
תאומים בנים בני שבוע בבני ברק , מעניין אותך?

כתבתי לך את הטלפון של האמא באישי, דברי איתה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה