דרוש עיתון לקומיקס קיים

• הוסף לסימניות
שלום,
אני עובדת בעיתון קיים שיש לו קומיקס של סיפור בהמשכים+קומיקס בדיחה, של ציירת מאוד נחשבת ותותחית...
אנו מעוניינים להתחלק בהוצאות עם עוד עיתון שישתמש בקומיקס.

פרטים באישי.

הערה:
הקומיקס כולל ציורים של ילדה, אמהות וסבתא.....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את מתכוונת למקומון? לדוגמא מקומון בצפת חיפה אשדוד ואופקים זה באמת רעיון שישתתפו בחומרים ויחסכו עלויות,
אך בניסוח כאן זה נראה שהכוונה לעיתון. ועיתונים כ-המודיע ויתד למשל לא יכולים להשתמש באותם תכנים....
בכל אופן אני קשורה למקומון באזורי: את יכולה לשלוח לי למייל 3 דוגמאות של הקומיקס, פרטים ועלויות, ובמידה וזה יהיה רלוונטי, נשמח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani-l;712070:
שלום,
אני עובדת בעיתון קיים שיש לו קומיקס של סיפור בהמשכים+קומיקס בדיחה, של ציירת מאוד נחשבת ותותחית...
אנו מעוניינים להתחלק בהוצאות עם עוד עיתון שישתמש בקומיקס.

פרטים באישי.

הערה:
הקומיקס כולל ציורים של ילדה, אמהות וסבתא.....:rolleyes:
יש מצב שהציורים הללו מסתובבים בפורום היום :confused:

• הוסף לסימניות
לכל המעוניין, עדיין רלוונטי...

פרט נוסף, בקומיקס של הסיפור בהמשכים בנתיים רק בפרק אחד היה ציור של האמא ואפשר להוריד אותה (נשלח אותה לאנשהו... ;) )

כך שזה רלוונטי גם למי שמקפיד על נשים...:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה