דרוש מידע דרוש: קרש גיהוץ איכותי

• הוסף לסימניות
אנו מחפשים המלצה על קרש גיהוץ איכותי וחזק.
גם במחיר קצת יותר יקר..

נשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
יש אחד חדש יחסית, מברזל,
קניתי אותו לאחר שכתר נשבר לי פעמיים
(אפשר להשיג בחנות יריד ביתר- בביתר)
עלה כ-300 שקל, אבל שווה!

• הוסף לסימניות
יש אחד חדש יחסית, מברזל,
קניתי אותו לאחר שכתר נשבר לי פעמיים
(אפשר להשיג בחנות יריד ביתר- בביתר)
עלה כ-300 שקל, אבל שווה!
דווקא מעניין אותנו.
איזה חברה זה? דגם?
(אם יש לכם תמונה יעזור מאוד!!)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לי יש כתר 7 שנים.
יש בו ברזל שלפעמים היה נשמט, עשיתי לו ניתוח לב פתוח, ומאז - דבש.
היינו צריכים כמובן לחדש מדי פעם את הכיסוי (קנינו את השחור העבר עם הכיתוב טפאל).

• הוסף לסימניות
אני אצלם לך מחר בל"נ.
יש לי מברזל, בזמנו היה הכי יקר בחנות (קניתי בגאולה איפה שהוא) אבל ידעתי שהוא טוב כי להורים שלי היה אותו מלא שנים (לי בנתיים 4)
והוא גם הרבה יותר נוח מכתר

• הוסף לסימניות
אני אצלם לך מחר בל"נ.
יש לי מברזל, בזמנו היה הכי יקר בחנות (קניתי בגאולה איפה שהוא) אבל ידעתי שהוא טוב כי להורים שלי היה אותו מלא שנים (לי בנתיים 4)
והוא גם הרבה יותר נוח מכתר
תודה רבה!.

• הוסף לסימניות
מצוין שהזכרת לי...
צילמתי סגור ופתוח. הוא קרש גדול ויציב מאוד ועם זה הוא דק (לא עבה כמו הכתר) שזה הרבה יותר נוח לי. היה לי גם תכתר, אני מרוצה ממנו בלי השוואה
20201101_103625.jpg
20201101_103714.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם ממליצה על כתר!
מרוצה ממנו מאד
מניחה את מגהץ הקיטור הכבד על התושבת שלו בלי לפחד שיפול..

• הוסף לסימניות
לא בדיוק זוכר, משהו עם ברזל שנשמט מדי פעם, היה צריך לעקם אותו קצת וזהו, גם אז היה ברור לי שהרבה כאלו נזרקים סתם.
מישהו עם עיניים וידיים טובות יסדר את זה ברגע, תשמרו את זה לתעסוקה לילדים בסגר של חנוכה...

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
למישהו יש ניסיון עם קרש גיהוץ של תפאל?
מומלץ? לא מומלץ?
איך הוא לעומת כתר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה