דרוש רופא שיניים!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם

קבצים מצורפים

• untitled (15 of 17).JPG
    KB 586.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד אם כי בתור אמא הייתי שמחה שהילדה שלי תשב יותר צנוע..:)

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!
התאורה קצת בעיתית.
אין מספיק שריפה מאחור
אין תאורה נוספת בצד השני לריכוך

• הוסף לסימניות
סיטואציה משעשעת ומתוקה (תרתי משמע) אבל משום מה הבעתה של הקטנה נראת הלומה במקצת, אולי אפילו מבועתת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;577156:
סיטואציה משעשעת ומתוקה (תרתי משמע) אבל משום מה הבעתה של הקטנה נראת הלומה במקצת, אולי אפילו מבועתת.
הפה שלה מלא בסוכריות
והמבט תמהה על זה שנותנים לה לאכול אותם ללא הפרעה

• הוסף לסימניות
הפוזה מוכרת לי, לא??
מה קורה חייל?

קבצים מצורפים

• DSC_0179.JPG
    3.6 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
התמונה חמודה.
לא אוהבת את התנוחה...

• הוסף לסימניות
הרעיון ודאי מקסים..
המקצוענים פה יידעו להסביר לך מה לא טוב בתאורה, אבל משהו לא טוב שם -
וההבעה...
הייתי נהנית מהבעה חייכנית ונינוחה יותר,
היא נראית מעט כאילו בלעה צפרדע.

• הוסף לסימניות
רעיון יפה. תמונה יפה.
אהבתי את ההשתלבות של הסיכה בשיער עם הסוכריות.. :)
ההבעה קצת לא מסתדרת עם המוני הסוכריות.. :)

• הוסף לסימניות
סוכריה מתוקה (המרכזית)
פוזה משעשעת ומרתקת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה