בקשה דרוש רעיון למשלוח מנות ביתי וטעים לשכנים ומכרים!

• הוסף לסימניות
בסגנון של:
דג מלוח וקרקרים/ קוגלים ארבעס וחמוצים/שושן הבירה -סוגים של מאפים בצורת שושנים וכו'/ סלט חסה עשיר עם קופסא קטנה של רוטב/ עוגת גבינה ועוד משו מפנק ליד/ עוגת שוקולד בצורת דג עם ציפוי קרם שוקולד וקישוט עדשים מרשים/ רולדה עם קצפת/ עוגה לשבת/ לחמניות פיקנטיות בסגנון של שום ובצל לצד מטבלים/
בקיצוררר
זה הסגנון!
אני מחפשת רעיונות חדשים ומה שכתבתי זה רעיונות שביצעתי או קיבלתי.
אם יש לכן תמונות של משלוחי מנות בסגנון הזה אשמח, וכמובן אשמח גם לרעיונות כתובים.
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
דגני בוקר וחלב.
אם אתם לא מירושלים: שתי לחמניות ובקבוק מיץ ענבים קטן לשבת.

• הוסף לסימניות
בורקס או בלינצ'ס גבינה עם אייס קפה או שוקו

• הוסף לסימניות
אני נראה לי השנה עושה לשכנים מגש יפה של וופל בלגי עם הרבה פינוקים ובקבוק שוקו

• הוסף לסימניות
אני נראה לי השנה עושה לשכנים מגש יפה של וופל בלגי עם הרבה פינוקים ובקבוק שוקו
איך את מעצבת את הכל?
אני חשבתי להכין וופל בלגי ובצינצנות קטנות את המקופלת, אגוזים, פקאן וכו
אבל איך לעצב את הכל עם הוופל?יש למשהי רעיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה