אפשר ממישהו עוד??
אפשר ממישהו עוד??
תודה רבה רבה עזרתם לי מאד![]()
מכל השנים: מראות חייו של הגרי"ג אדלשטיין זצ"ל - כל רגע
100 שנות תורה: הצלם שוקי לרר מגיש מאות תמונות של מרן ראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין זצ"ל במהלך השנים האחרונות. עם גדולי ישראל, במעגל השנה, בכינוסים ציבוריים ובלימוד התורה. וגם: ראש הישיבה מעביר בעצמו את מתג החשמל ביום שישי לגנרטור שבתwww.kore.co.il
זה נשמע PowerPoint, זו תוכנת אופיס.תודה רבה רבה עזרתם לי מאד
יש לי שאלה אני פשוט חדש פה ואני לא כל כך יודע איך מסתדרים פה!!
אני צריך לבקש תוכנה שעושה מצגות יפות {זאת אומרת ווילונות נפתחות,תמונה עולה למעלה, תמונה עוברת במצב יפה וכד'ו}
אפשר להשמש שתמונה הזו?מצו"ב תמונה יפה מר' גרשון זצ"ל
אין לי מושג.אפשר להשמש שתמונה הזו?
או שצריך לקנות אותה
***מבחינת זכויות יוצרים
היה השבוע ביתד במוסף שעשו עליו.קיים תמונה של החתונה או החופה שלו?
מישהו יכול לעלות את זה בבקשה?היה השבוע ביתד במוסף שעשו עליו.
לא נראה לי שזה היה של החתונה שלו.היה השבוע ביתד במוסף שעשו עליו.
מאיפה התמונה?מצו"ב תמונה יפה מר' גרשון זצ"ל
אין לי שמץ של מושג, קיבלתי אותה במייל בתקופת הסתלקותו של הגרי"ג זצ"ל.מאיפה התמונה?
מותרת לשימוש?
נמצאת בויקיפדיה בלי מקור תמונה אגב יש שם עוד תמונה יפיפיה של פרופילמאיפה התמונה?
מותרת לשימוש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים