עזרה דרוש תמונה של ר' גרשון אדלשטיין

• הוסף לסימניות
יושב בביתו ולומד
לצורך פרטי בלבד
אשמח למסייעים בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תודה התחלה טובה
אשמח אם יש תמונות גם שיושב על המיטה בחדרו
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר ממישהו עוד??

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה עזרתם לי מאד
יש לי שאלה אני פשוט חדש פה ואני לא כל כך יודע איך מסתדרים פה!!
אני צריך לבקש תוכנה שעושה מצגות יפות {זאת אומרת ווילונות נפתחות,תמונה עולה למעלה, תמונה עוברת במצב יפה וכד'ו}

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה עזרתם לי מאד
יש לי שאלה אני פשוט חדש פה ואני לא כל כך יודע איך מסתדרים פה!!
אני צריך לבקש תוכנה שעושה מצגות יפות {זאת אומרת ווילונות נפתחות,תמונה עולה למעלה, תמונה עוברת במצב יפה וכד'ו}
זה נשמע PowerPoint, זו תוכנת אופיס.

• הוסף לסימניות
מצו"ב תמונה יפה מר' גרשון זצ"ל

קבצים מצורפים

• _מרן_הגריג_אדלשטיין_זצוקל__2_.jpg
    _מרן_הגריג_אדלשטיין_זצוקל__2_.jpg
    KB 833.9 · צפיות: 231
  • הוסף לסימניות
עוד

קבצים מצורפים

• _ביום_שני_האחרון_מוסר_שיעור_בטיפול_נמרץ.jpg
    _ביום_שני_האחרון_מוסר_שיעור_בטיפול_נמרץ.jpg
    KB 44.1 · צפיות: 122
  • _מרן_זצל.jpeg
    _מרן_זצל.jpeg
    KB 127.3 · צפיות: 146

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה