מידע שימושי דרוש תרופת פלא מניסיון לפיסורה!!! מניסיון בלבד!!!

• הוסף לסימניות
אני מדבר יומיום אחרי שהתחלתי עם השמן קוקוס 7,8 פעמים ביום,
תוצאות מדהימות החלמה של בין 80 ל90 אחוז החלמה,
ישבתח שמו לעד,
תודה רבה רבה רבה רבה על העצה!!!!
תודה רבה על העידכון,
אני ג"כ סובלת מזה הלוך וחזור, ניסיתי המון, ועדיין לא הגיע הפתרון הסופי.
בזכותכם אנסה את העיצה הזו,
ואם זה יעזור, והיה זה שכרכם, ושכרו של
chh
תודה רבה רבה,
אשתדל ג"כ לעדכן אחרי כמה ימי טיפול.
בכדי לעזור לעוד אנשים!

• הוסף לסימניות
עוד שאלה כמה זמן אתם אחרי הדבר הזה? זה לא חזר? אתם ממשיכים עם התזונה התובענית? תכשירים לריכוך,נורמלקס וכדומה? חשוב לי מאוד
עם התזונה והתכשירים הנ"ל הפסקתי עוד לפני השמן קוקוס, הם לא עזרו בכלל
זה היה לפני 3 שנים, אז היה תקופה של 2-3 חודשים ששמתי שמן קוקוס פעם-פעמיים ביום, אח"כ הפסקתי וראיתי שזה בסדר. פעם ב... (חצי שנה-שנה) חוזר לי איזה כאב קטן, ולכן יש לי תמיד זמין שמן קוקוס, עוד יומיים של מריחות וזהו

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העידכון,
אני ג"כ סובלת מזה הלוך וחזור, ניסיתי המון, ועדיין לא הגיע הפתרון הסופי.
בזכותכם אנסה את העיצה הזו,
ואם זה יעזור, והיה זה שכרכם, ושכרו של
chh
תודה רבה רבה,
אשתדל ג"כ לעדכן אחרי כמה ימי טיפול.
בכדי לעזור לעוד אנשים!
והיה זה שכרנו...
אני רוצה לציין שהיום אני כבר ממש הולך על הרגלים ומתפקד לחלוטין,מה שלא יכולתי לחלום בשבועיים שלוש האחרונים,
כל התפילות בבית,תפילות עמידה בישיבה... סבל לא נורלמי

• הוסף לסימניות
עם התזונה והתכשירים הנ"ל הפסקתי עוד לפני השמן קוקוס, הם לא עזרו בכלל
זה היה לפני 3 שנים, אז היה תקופה של 2-3 חודשים ששמתי שמן קוקוס פעם-פעמיים ביום, אח"כ הפסקתי וראיתי שזה בסדר. פעם ב... (חצי שנה-שנה) חוזר לי איזה כאב קטן, ולכן יש לי תמיד זמין שמן קוקוס, עוד יומיים של מריחות וזהו
זה באמת מעניין, כי חרשתי כ"כ הרבה אתרים שמדברים על הבעיה(היה לי מספיק זמן...) ואף אחד לא עשה מזה וואוו...
ישבתח שמו לעד ששם את כל הבריאות בטבע שהוא ברא,ונותן לכל אדם לגלות בזמן המתאים לא לפני ולא אחרי....
את התרופה שלו..

• הוסף לסימניות
זה באמת מעניין, כי חרשתי כ"כ הרבה אתרים שמדברים על הבעיה(היה לי מספיק זמן...) ואף אחד לא עשה מזה וואוו...
ישבתח שמו לעד ששם את כל הבריאות בטבע שהוא ברא,ונותן לכל אדם לגלות בזמן המתאים לא לפני ולא אחרי....
את התרופה שלו..
מה קורה כיום?
איזה שמן קוקוס השתמשתם?
שואלת בשביל בעלי שסובל מאוד.

• הוסף לסימניות
תקשיבי, הצלת את החיים שלי. אני 3 חודשים מסתובבת עם 3 פיסורות כואבות בצורה בלתי נסבלת, ניסיתי את כל המשחות שאפשר, ניתוח לא אשרו לי. אפילו השכנים שלי יודעים שמדי פעם אני בוכה את החיים מרוב כאבים. שלשום נתקלתי בעיצה שלך, לא האמנתי בכלל שיעזור אבל הייאוש הוביל אותי לנסות. ו.... פלאי פלאים! לא יאומן. אמא שלי אומרת שאני צריכה לברך הגומל ולקנות לך שוקולד! אין יותר כאבים מטורפים, מניחה שעד לריפוי מלא ייקח זמן, אבל סוף סוף חזרתי לחיים...
תודה תודה ושוב תודה
לפני הכל- גם "תרופת פלא" וגם "מנסיון"- שמן קוקוס- למרוח היטב על המקום ולהחדיר גם פנימה, כמה פעמים ביום. עזר תוך יומיים(!!!)

• תודה
Reactions: chh
  • הוסף לסימניות
תקשיבי, הצלת את החיים שלי. אני 3 חודשים מסתובבת עם 3 פיסורות כואבות בצורה בלתי נסבלת, ניסיתי את כל המשחות שאפשר, ניתוח לא אשרו לי. אפילו השכנים שלי יודעים שמדי פעם אני בוכה את החיים מרוב כאבים. שלשום נתקלתי בעיצה שלך, לא האמנתי בכלל שיעזור אבל הייאוש הוביל אותי לנסות. ו.... פלאי פלאים! לא יאומן. אמא שלי אומרת שאני צריכה לברך הגומל ולקנות לך שוקולד! אין יותר כאבים מטורפים, מניחה שעד לריפוי מלא ייקח זמן, אבל סוף סוף חזרתי לחיים...
תודה תודה ושוב תודה
ברוך ה'
מרגש לשמוע
מצוין שכתבת, ככה יעזור לעוד כמה
כואב לי לראות כמה אנשים סובלים ולא מאמינים שמשהו כ"כ פשוט יכול לעזור ועוד כ"כ מהר

• הוסף לסימניות
@chh
תודה רבה
איזה שמן קוקוס?
קונים בסופר או בית מרקחת?
שמן קוקוס של חברת ירושלים לשומשום היה מעולה
של חברת B&D גם היה טוב
קונים בסופר או בבית טבע.
בעבר היה ב"אם וילד" בתינוקיה לקנות קופסאות קטנות בכמה שקלים
אין לי מושג אם יש עדיין

• הוסף לסימניות
הי נתקלת באשכול הזה בעקבות פיסורה כואבת ברמות אחרות.אשמח לדעת כמה פעמים ביום למרוח?וכל שמן קוקוס של כל חברה זה בסדר?תודה רבה הלוואי שיעוזר לי אני מיואשת

• הוסף לסימניות
קנינו מה שהיה בסופר, ושמנו אחרי כל יציאה
כבר אחרי הפעם הראשונה היתה הקלה בכאבים

• הוסף לסימניות
וואי שמתי וניהיה יותר גרוע הכאב מוכרל מישהו?תוך כמה זמן עוזר??איאמלה זה לראות כוכבים מכאב

• הוסף לסימניות
וואי שמתי וניהיה יותר גרוע הכאב מוכרל מישהו?תוך כמה זמן עוזר??איאמלה זה לראות כוכבים מכאב
מסכנה, כאבי פיסורה אלו הכאבים הכי חזקים שיש בעולם, וזה כולל לידות ללא אפידורל!
כדאי לך לשים כל 10 דקות, ממש כל הזמן ואחרי יומיים תרגישי הקלה, ליבי איתך, שתעברי את הימים הקרובים בקלות ובשלום.

• הוסף לסימניות
מסכנה, כאבי פיסורה אלו הכאבים הכי חזקים שיש בעולם, וזה כולל לידות ללא אפידורל!
כדאי לך לשים כל 10 דקות, ממש כל הזמן ואחרי יומיים תרגישי הקלה, ליבי איתך, שתעברי את הימים הקרובים בקלות ובשלום.
וואי ממש סבל אמיתייייי

• הוסף לסימניות
ממליצה כרגע לעשות אמבטיה נעימה, אפשר לשים כמה טיפות לבנדר שמאד מרגיע.
אני באופן אישי סובלת מפיסורה כרונית,הדבר היחיד שעזר לי זה אנטרולין.
שמה אחרי כל יציאה, בבוקר ובערב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת