לדעתי מושלם!!ולגבי קרלובי וארי, שווה לנסוע ולשלם 400 שח?
תודהלדעתי מושלם!!
(לנו עלה לזוג 70 יורו אבל לפני כמה שנים)
מאד נהננו במקום הזה, פסטורלי!
יש מצב שגם לנו עלה באזור הזהתודה
עכשיו עולה 45 יורו לאחד
(דרך יונתן שהוא עושה טיולים מאוגנים)
טיימינג מושלם לערב יום השואה...האם שווה לנסוע מפראג לדרזדן בגרמניה?
מה יותר מעניין קרלובי וארי/דרזדן?יש מצב שגם לנו עלה באזור הזה
התבלבלתי עם סיור אחר שעשינו
(הלכנו דרך מלון קינג דייויד)
לא הייתי בדרזדןמה יותר מעניין קרלובי וארי/דרזדן?
אגב אני מבין שזה טיולים מאורגנים שתופסים יום שלם זה שווה?
אפרופו פראג
היכן יש לאכול שמה כשר חוץ מבית חב"ד?
ומה עוד מעניין יש לטיול זוגי לעשות שם?
בתודה מראש!
במלון "קינג דייויד"מה יותר מעניין קרלובי וארי/דרזדן?
אגב אני מבין שזה טיולים מאורגנים שתופסים יום שלם זה שווה?
אפרופו פראג
היכן יש לאכול שמה כשר חוץ מבית חב"ד?
ומה עוד מעניין יש לטיול זוגי לעשות שם?
בתודה מראש!
קרלובי וארי אתם מדברים על טיול מאורגן?לא הייתי בדרזדן
הבנתי מאחרים שיותר משעמם ונועד לקניות
פחות התאים לנו
קרלובי וארי היה שווה כל שקל!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים