1 היה אברהם
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כתבתי כתובת מייללפנות למי הכוונה?
תודה!!
כתבתי כתובת מייללפנות למי הכוונה?
תודה!!
לא ראיתי דבר כזה.כתבתי כתובת מייל
kdoshatmchneאין לכתוב כתובת מייללא ראיתי דבר כזה.
אם צריך לפנות באישי תציינו ואשלח.
תחושה שמתחזקת לאורך האשכול..אבל עכשיו משום מה זה הרבה הרבה יותר קשה ומסובך... אולי משום שלא מדובר במקום חילוני...
האם מצאתם פתרון?!לא ראיתי דבר כזה.
אם צריך לפנות באישי תציינו ואשלח.
תודה!האם מצאתם פתרון?!
אני רוצה לעזור, אך הפרופיל שלי לא יכול ליצור קשר בהודעה פרטית, האם תוכלו ליצור קשר ב aididan+gmail.com ?
בהצלחה רבה!תודה!
בנתיים מנסה משהו מסוים אם לא ילך, אנסה לפנות אליכם.
תודה!
זה נכון, אבל למה לי להכניס את האופציה הזו בכלל??אם את עמוסה בעבודה למה שתפתחי סתם דברים באינטרנט
מנסיון שלי שעבדתי בכמה מקומות עם אינטרנט פתוח אין לך זמן לפתוח את זה
ומי שרוצה ימצא את זה גם עם אינטרנט מסונן.
לא חושבת שצריך כל כך להשתגע בענין האנטרנט
זה של העבודה זה לא בבית שלך
את לא גרה בעבודה כל היום
וגם מבחינת גזל אם את לא באמת עובדת ומסתכלת באינטרנט על סתם דברים
ומשלם לך על זה
זה גזילה.
תודה!!@Harmonyapro
כל הכבוד על האומץ ועל הנחישות!
רק שאולי כדאי לנהוג בזהירות לפני פניה לכתובת מייל לא מוכרת. אני רואה ששולחים לך כאן כתובות רבות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים