התייעצות דרישה להיעדר תביעות מחברת ביטוח

• הוסף לסימניות
אני עושה עכשיו בדיקה על כל מיני ביטוחי רכב כדי להוזיל לי קצת את העלויות, ומצאתי באתר הזה https://www.clalbit.co.il/carinsurance/ משהו שנקרא "מסלול ירוק" שאני לא בטוח שהוא יותר זול, אבל נראה שהוא נותן הרבה יותר מבחינת הכיסוי שלו, שזה גם משמעותי מבחינתי. העניין הוא שהם כותבים שם שזה לנהגים עם עד תביעה אחת בשלוש השנים האחרונות, ואני לא בטוח אם אני עומד בזה - זה רלוונטי לכל תביעה או רק לתביעות על תאונה שהיא באשמתי? זאת אומרת, אם מישהו נכנס ברכב שלי בחניה ואני תבעתי את הביטוח, זה גם נחשב? וזה משהו שאפשר להתווכח איתם עליו או שאין סיכוי? ואיך הם בודקים את זה בכלל? זה לפי הרכב או הנהג? אם נגיד הרכב על שמי, אני יכול לעשות את הביטוח על שם אשתי שלה אין בכלל תביעות?

• הוסף לסימניות
א. צריך שיהיה רכב ב3 השנים האחרונות ושלא היה עליו תביעות, כך שמי שלא היה לו/ה רכב 3 שנים לא יכול לקבל את ההטבה הזו.

ב. כל תביעה שמעלה את מחיר הפרמיה נחשבת לתביעה (זה כל הרעיון של האישור, לדעת שלא העלו לך את המחיר בחברה הקודמת ולכן אתה עובר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה