דרוש מידע דרישה לתשלום כופר לחשבון בבנק פועלים

• הוסף לסימניות
קיבלתי מייל עילג ממפכ”ל המשטרה דני לוי שזוהתה פעילות פלילית שלי ברשת ואני עתיד למאסר בלה בלה בלה.

מתןך סקרנות משכתי את השיחה לכיוון הצפוי מראש
הם הציעו לי תשלום קנס של 4,500$ בשביל לסגור את התיק מחוץ לגבולות בית המשפט.
כמובן שהתריעו שהחלופה היא 6 שנות מאסר וקנס של 85 אלף דולר ואני חייב לקבל החלטה תוך 24 שעות.
ביקשתי לשלם את הקנס ולתדהמתי פרטי החשבון הם בבנק הפועלים בסניף אור יהודה.
כמובן שבשלב הזה שלחתי אותם לעזאזל

מישהו נתקל בדבר כזה?
למי פונים כדי להתריע ולפעול לסגירת החשבון ולכידת בעליו

• הוסף לסימניות
הם הציעו לי תשלום קנס של 4,500$ בשביל לסגור את התיק מחוץ לגבולות בית המשפט.
כמובן שהתריעו שהחלופה היא 6 שנות מאסר וקנס של 85 אלף דולר ואני חייב לקבל החלטה תוך 24 שעות.
נחמדים
ממש יצאת בזול
מה זה לעומת 6 שנות מאסר...
ועוד בלי תשלום מנופח לעו"ד...

אבל למען ד', למה המשטרה גובה בדולרים :ROFLMAO:
פעם זה היה לא חוקי אפילו.

• הוסף לסימניות
עדכון
בנתיים פניתי למוקד הונאות של בנק הפועלים והגשתי תלונה במשטרה
כבר התקשרו אליי מהמשטרה שזה הועבר לטיפול יחידת הסייבר הלאומית בלהב 433

נראה שמדובר בפושע חובבן שעשה כמה טעויות קריטיות ומטופשות
מקווה שיסגרו עליו כמה שיותר מהר
אעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה