שמה זה אומר? שאם חלילה זה לא מצליח אני צריך לשלם להם על כל ההדפסות?אם זה ספר מוצלח וטוב החנויות ישמחו להחזיק במלאי וירוצו אחרי ההפצה,
ואם זה לא ספר מוצלח ההוצאה לאור יחזירו לך את כל המהדורה.
על כל ההדפסות צריך לשלם בכל מקרה,שמה זה אומר? שאם חלילה זה לא מצליח אני צריך לשלם להם על כל ההדפסות?
ואיך זה הולך ההסכם איתם כמה הם מרויחים וכמה אני? הם מחליטים באיזה כמויות להדפיס?על כל ההדפסות צריך לשלם בכל מקרה,
רק שיש קיזוז על הספרים שנמכרים דרכם, ואם לא ימכרו תצטרך לשלם על הכל.
יש ספרים מאוד מאוד מוצלחים שההו"ל רוכשת את הזכויות (והם משלמים פרוטות למו"ל)
בכל מקרה ההוצאות הגדולות ידם על העליונה,ואיך זה הולך ההסכם איתם כמה הם מרויחים וכמה אני? הם מחליטים באיזה כמויות להדפיס?
אז מה עדיף לעשות? להתגמש איתם?בכל מקרה ההוצאות הגדולות ידם על העליונה,
ולכן יש הרבה ספרים שלא נזכה לראות אותם בחנויות כי המו"ל רצה להרוויח ולא למכור אותם במחירי הפסד.
מה התוכן של הספר?
לא קיבלתי.שלחתי
צריך להוריד את כל הרווחים ואז לשלוח.שלחתי
ואיך מגיעים לתורמים האילה?אם המטרה זה שהספר יתפרסם, אז מוותרים על הפרנוסה, או שמכניסים אותה דרך תורמים תמורת הקדשה.
אפשר לכתוב על זה ספר "כסף מנלן"..ואיך מגיעים לתורמים האילה?
שלחתי מייל.ניסיתי לשלוח לך ממייל A0504169099
ואם זה בשביל לפרסם החנויות כן יקחו?אפשר דרך בלוי שולחנות ספרים בתי כנסיות אבל כמו שכבר אמרו לך זה לא בשביל להרויח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים