דרך צלחה!

• הוסף לסימניות
דבורי מושלם!!!

• הוסף לסימניות
איזה דבר יפה!!
השינה בכלל מושלמת!

• הוסף לסימניות
את פשוט קוסמת!!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפהפיות!!
העיבוד מיוחד ממש!

• הוסף לסימניות
מושלם מושלם!!!
התנוחות התפיסות העיבוד והתאורה!!!!
אהבתי מאד!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות חלומיות!

• הוסף לסימניות
חברה שלי לא שולחת לי את המשך הסדרה, אולי תעשי חסד ותשלחי את...
והיא מאוווווווד נהנתה והייתה מאוווד מרוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת שבע א;n5050433:
חברה שלי לא שולחת לי את המשך הסדרה, אולי תעשי חסד ותשלחי את...
והיא מאוווווווד נהנתה והייתה מאוווד מרוצה

חברה שלך לא שולחת לך כי זה מה שפרגנתי לה בינתיים :)
אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני לא מספיקה לעשות כלוווום בחופש
4 בנות בבית זה תעסוקה יותר ממלאה-ב"ה
ובת שבע, תודה שמחה לשמוע

• הוסף לסימניות
אם זה שייך, מאד הייתי שמחה לראות את התמונה המקורית לפני העיבוד. זה פשוט מדהים איך שהאווירה משתנה עם העיבוד, זה מושלם ומקצועי!!

• הוסף לסימניות
תודה!
את מבקשת כ"כ יפה, אבל אני לא אוהבת להוציא תמונות לא מעובדות :)

• הוסף לסימניות
זה חתום שלך!!
זיהיתי עוד לפני שראיתי את השם
פשוט מהמם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה