עזרה דרכון ביומטרי

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין תור ללשכה עבור דרכון ביומטרי
התור הקרוב ביותר הוא לעוד חודש
איך אפשר להשיג תור במיידי?

• הוסף לסימניות
תיכנסו לאתר שוב ושוב
ידיד סיפר לי שהוא הצהריים הצליח לקבוע להיום בצהריים .
על אף שגם לו זה לקח מספר כניסות לאתר

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שבחמישי על הבוקר הוסיפו עוד תורים לשבוע הקרוב
(מודיעין עילית)

• הוסף לסימניות
בכל יום חמישי בשעה 7.30 בבוקר נפתחים תורים נוספים שהם שומרים למי שצריך דחוף
פשוט כנסו לאתר בימי חמישי בשעה 7.30 מדוייקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה נתפס בשניה
זה הכל הסניפים בארץ ופעם בשבועיים יש גם ימי שישי

• הוסף לסימניות
לא בכלל לא
לא להגיע ללשכה
זה באתר. אני נכנסתי בשעה 12.00 והיה לי תור לשעה 12.30
מיד רצתי

• הוסף לסימניות
בכל יום חמישי בשעה 7.30 בבוקר נפתחים תורים נוספים שהם שומרים למי שצריך דחוף
פשוט כנסו לאתר בימי חמישי בשעה 7.30 מדוייקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה נתפס בשניה
זה הכל הסניפים בארץ ופעם בשבועיים יש גם ימי שישי
וואו תודה זה היה רעיון מצוין:)

• הוסף לסימניות
ירושלים, מגיעים פיזית ללשכה ב- 7:40 על הבוקר, מכניסים ללא תור.
גם בבני ברק ואולי גם בעוד מקומות, לא צריך להזמין תור לכמה חודשים לת.ז. או דרכון, מגיעים מיד בפתיחה אומרים להם שזה דחוף קצת חופרים זה אולי יכול לקחת יותר משעה אבל בסוף הרבה סיכוייים שנכנסים
אבל וודאי זה עדיף מלחכות כמה חודשים למי שזה דחוף...

• הוסף לסימניות
גם בבני ברק ואולי גם בעוד מקומות, לא צריך להזמין תור לכמה חודשים לת.ז. או דרכון, מגיעים מיד בפתיחה אומרים להם שזה דחוף קצת חופרים זה אולי יכול לקחת יותר משעה אבל בסוף הרבה סיכוייים שנכנסים
אבל וודאי זה עדיף מלחכות כמה חודשים למי שזה דחוף...
אני אף פעם לא מזמין תור, כבר הייתי 3 פעמים לפני הפתיחה בשעה 8, מכניסים את כולם.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו פה בבני ברק אם מגיעים מוקדם ניתן להיכנס ללא תור יש שם איזה סדרנית שאומרים לה שזה דחוף והיא מסדרת שתכנסו גם בלי תור מראש אבל חייב להגיע מוקדם

• הוסף לסימניות
אוקי לירושלמי\ת הגאה שיהיה בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה