ירושלים, מגיעים פיזית ללשכה ב- 7:40 על הבוקר, מכניסים ללא תור.אני רוצה להזמין תור ללשכה עבור דרכון ביומטרי
התור הקרוב ביותר הוא לעוד חודש
איך אפשר להשיג תור במיידי?
רק לפי המזלירושלים, מגיעים פיזית ללשכה ב- 7:40 על הבוקר, מכניסים ללא תור.
וואו תודה זה היה רעיון מצויןבכל יום חמישי בשעה 7.30 בבוקר נפתחים תורים נוספים שהם שומרים למי שצריך דחוף
פשוט כנסו לאתר בימי חמישי בשעה 7.30 מדוייקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה נתפס בשניה
זה הכל הסניפים בארץ ופעם בשבועיים יש גם ימי שישי
גם בבני ברק ואולי גם בעוד מקומות, לא צריך להזמין תור לכמה חודשים לת.ז. או דרכון, מגיעים מיד בפתיחה אומרים להם שזה דחוף קצת חופרים זה אולי יכול לקחת יותר משעה אבל בסוף הרבה סיכוייים שנכנסיםירושלים, מגיעים פיזית ללשכה ב- 7:40 על הבוקר, מכניסים ללא תור.
אני אף פעם לא מזמין תור, כבר הייתי 3 פעמים לפני הפתיחה בשעה 8, מכניסים את כולם.גם בבני ברק ואולי גם בעוד מקומות, לא צריך להזמין תור לכמה חודשים לת.ז. או דרכון, מגיעים מיד בפתיחה אומרים להם שזה דחוף קצת חופרים זה אולי יכול לקחת יותר משעה אבל בסוף הרבה סיכוייים שנכנסים
אבל וודאי זה עדיף מלחכות כמה חודשים למי שזה דחוף...
איזה עיר ??? בני ברק ???אני אף פעם לא מזמין תור, כבר הייתי 3 פעמים לפני הפתיחה בשעה 8, מכניסים את כולם.
י-ם ברור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים