דר אילן זמיר- הומאופט, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
התבקשתי לשאול האם מומלץ?? לאישה צעירה שחשה חולשה כללית ולרפואה הקונבנציונלית אין מה להציע בעבורה כי אין שום דבר חריג בבדיקות. האם הוא טוב לאבחון? לטיפול? המלצות וגם אכזבות, באישי

• הוסף לסימניות
התבקשתי לשאול האם מומלץ?? לאישה צעירה שחשה חולשה כללית ולרפואה הקונבנציונלית אין מה להציע בעבורה כי אין שום דבר חריג בבדיקות. האם הוא טוב לאבחון? לטיפול? המלצות וגם אכזבות, באישי
חייבת ממש לשמוע המלצות/דיס המלצות. אני סובלת מנשירת שיער חמורה מאוד, וניסיתי כבר הרבה דברים
דר אילן טוען כי יש לו דרך לעזור, אני חוששת להוציא כסף כה רב כשאני לא מקבלת את מירב המידע והשקיפות לגבי הטיפול..
אשמח ביותר לשמוע מה היתה חווית הטיפול אם תוכלי באישי, תודה!!

• הוסף לסימניות
מעניין שבמשך עשר שנים לא כתבו עליו מילה. הוא מפרסם בלי סוף.

גם אני אשמח לשמוע חוו"ד עליו, הוא מפרסם שהוא עוזר לשלל בעיות אחרות.

• הוסף לסימניות
להורים שלי עזר מאוד בכמה מקרים. לפני שנים

• הוסף לסימניות
מעניין שבמשך עשר שנים לא כתבו עליו מילה. הוא מפרסם בלי סוף.
ברור שכתבו והזהירו מצורף קישור לאתר משה"ב

• הוסף לסימניות
חייבת ממש לשמוע המלצות/דיס המלצות. אני סובלת מנשירת שיער חמורה מאוד, וניסיתי כבר הרבה דברים
דר אילן טוען כי יש לו דרך לעזור, אני חוששת להוציא כסף כה רב כשאני לא מקבלת את מירב המידע והשקיפות לגבי הטיפול..
אשמח ביותר לשמוע מה היתה חווית הטיפול אם תוכלי באישי, תודה!!
בדיוק לגבי נשירה, אשמח לתת מידע עליו במייל M9743239 בג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה