התייעצות ד"ר פרוג מה יש לה באוזן?

• הוסף לסימניות
בתי בת השנה
מושכת ומושכת ומושכת...
את האוזן ואת השיער שנמצא קרוב לאוזן (צד ימין)
כבר תקופה ארוכה (חודשיים שלוש)
לפעמים היא מצליחה למשוך כך את העגיל :( ולאבד אותו
וללכלך את השיער באמצע האוכל :(
הייתי אצל רופא לפני כל הבלאגן של הקורונה
והוא לא ראה סיבה למשיכת האוזן
ניסיתי לבדוק אולי כינים :eek:
ולא ראיתי כלום.
נתקלתן בתופעה כזו?
אשמח שתשתפו מנסיונכן

• הוסף לסימניות
כן מוכר מאוד,היית אצל רופא אף אוזן גרון?
לא חשבתי על זה.
אם הרופא ילדים לא רואה משהו - אז עדיין יש לי מה ללכת לרופא א.א.ג.?
אפילו שהיא לא בוכה או מתלוננת על כאבים?

• הוסף לסימניות
לא חשבתי על זה.
אם הרופא ילדים לא רואה משהו - אז עדיין יש לי מה ללכת לרופא א.א.ג.?
אפילו שהיא לא בוכה או מתלוננת על כאבים?
לכי לרופא אף אוזן גרון לשלול כל תסמין שהוא,ואם הכל תקין בעזרת ה',אז זה סתם הרגל של ילד כמו שקרה אצלי.
הרופאת ילדים שלחה אותי.

• הוסף לסימניות
בתי בת השנה
מושכת ומושכת ומושכת...
את האוזן ואת השיער שנמצא קרוב לאוזן (צד ימין)
כבר תקופה ארוכה (חודשיים שלוש)
לפעמים היא מצליחה למשוך כך את העגיל :( ולאבד אותו
וללכלך את השיער באמצע האוכל :(
הייתי אצל רופא לפני כל הבלאגן של הקורונה
והוא לא ראה סיבה למשיכת האוזן
ניסיתי לבדוק אולי כינים :eek:
ולא ראיתי כלום.
נתקלתן בתופעה כזו?
אשמח שתשתפו מנסיונכן
יש אדמימות באזור העגיל?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה