מידע שימושי ד"ר רייז בבני ברק, מי מכיר?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת חודשיים וחצי.
אני רוצה ללכת לאוסטופט דניאל רייס
יש לה עצירות, יש לה יציאה אחת לשבוע בערך (בתחילה היו לה יציאות בכל הנקה כמעט)
והיא אוכלת ממש כמה דקות בלבד, ומשמיעה קולות מציצה
האם למשהו יש המלצות עליו?

• הוסף לסימניות
יש לנו תור למחר, יום ראשון ברבע לארבע
חיכינו לתור מעל שבועיים
בנתיים התינוק נהיה רגוע ב"ה
מישהו מעוניין?

• הוסף לסימניות
חיכינו לתור מעל שבועיים
מישהו מעוניין?
כמה עולה טיפול אצלו ?
התינוקת שלי יונקת מאד קצר ולא עולה מספיק במשקל, השאלה האם הוא יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
כמה עולה טיפול אצלו ?
התינוקת שלי יונקת מאד קצר ולא עולה מספיק במשקל, השאלה האם הוא יכול לעזור?
לא יודעת
ריפלוקס וכאבי בטן , זה הקלאסי שמגיעים אליו
לגבי עלות הביקור , לא רוצה לכתוב בציבורי

• הוסף לסימניות
לא יודעת
ריפלוקס וכאבי בטן , זה הקלאסי שמגיעים אליו
לגבי עלות הביקור , לא רוצה לכתוב בציבורי
אשמח לשמוע המלצות לגבי אוסטופט דניאל רייס לתינוקות שיונקים קצר ושמשמעים קולות מציצה
וכן אם תוכלי לכתוב לי במייל מחיר CK72234 גימל

• הוסף לסימניות
חיכינו לתור מעל שבועיים
מישהו מעוניין?
אנחנו מעוניינים. זה עדיין רלוונטי?
0527114247

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה