מידע שימושי ד"ר שטיין - פרטים?

• הוסף לסימניות
מה שעות הקבלה של ד"ר שטיין ממנחם משיב?
ולמשהי יש את המספר טלפון שלו?
אפשר באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1171297:
שעות הקבלה - מאוחר בלילה. טלפון אישי - סוד צבאי כמוס.

ידוע לי שיש גם בבוקר אבל אני לא זוכרת בדיוק.
היה לי את מספרו ואבד, יש לך? אפשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
יש ב-144 שטיין ד"ר דוד ברחוב מנחם משיב 3. למה זה סודי?

• הוסף לסימניות
זה מספר שלא עונים בו אף פעם.

• הוסף לסימניות
אאל"ט יש שם מענה קולי שמשמיע את השעות בהן ניתן לקבוע תורים ואת מספר הטלפון הרלוונטי. כמה פעמים קבענו תור בדרך הזו.

• הוסף לסימניות
טלפון: 02-9911471
קביעת תורים בבוקר בין 8:30-9:00
יש גם איזה חצי שעה בצהריים לא זכורה השעה.

צריך להתקשר ולהתקשר ולהתקשר... עד שלא תפוס

שעות קבלת קהל מהערב עד אמצע הלילה.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
יש לכם כתובת המייל?

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לשמוע עליו המלצות ויותר פרטים באיזה תחומי פסיכאיטריה הוא מתמחה

• הוסף לסימניות
פתוח מאז שהוא מגיע ממעריב
בחורף באזור 8 עכשיו צריך לחשבן
עד אחרון הלקוחות...
בין 2 ל 2:30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה