- הוסף לסימניות
באיזה איזור זה? לייד מה שנדע לאתר...בדיוק.
באיזה איזור זה? לייד מה שנדע לאתר...בדיוק.
ממול ביה"ח בילינסון מעבר לכבישבאיזה איזור זה? לייד מה שנדע לאתר...
רחוב ז'בוטינסקי, מול ביה"ח בלינסון, וליד הקניון הגדול של פ"ת.באיזה איזור זה? לייד מה שנדע לאתר...
ממול ביה"ח בילינסון מעבר לכביש
אני יודעת איפה הפארק ומכירה אותו היטב.רחוב ז'בוטינסקי, מול ביה"ח בלינסון, וליד הקניון הגדול של פ"ת.
בצד שמאל באיזור שהיה סגור לשיפוציםאני יודעת איפה הפארק ומכירה אותו היטב.
(בקיץ זאת הגינה שלנו...)
השאלה היא איפה בפארק נמצא האגם.
כל מקומונים העיר דנו בכךסכנת נפשות של ממש האגם הזה.
בלי גידור מינימלי.
סכנת נפשות הים התיכון בלי גידור מינימלי.סכנת נפשות של ממש האגם הזה.
בלי גידור מינימלי.
מה ההשוואה? בים התיכון ובגני יהושע אין שבילים באמצע האגם ברוחב מטר וחצי...סכנת נפשות הים התיכון בלי גידור מינימלי.
סכנת נפשות גם האגם בגני יהושע שהוא ללא גידור מינימלי.
הייתי שם, באמת מהמם!סכנת נפשות של ממש האגם הזה.
בלי גידור מינימלי.
הייתי שם, באמת מהמם!
אבל,
מלחיץ נורא!!!
לא העזתי לעזוב את היד לילדים
וכל רגע הם חטפו ממני צעקה
ואני כמעט חטפתי שבץ
או שאני סתם חרדתית...
זה נראה שבאיזור של השבילים המים הם רק כמה עשרות סנטימטריםמה ההשוואה? בים התיכון ובגני יהושע אין שבילים באמצע האגם ברוחב מטר וחצי...
ממש לא!ואגב בגני יהושוע המים הם בעומק שילד יכול לעמוד
כמובן.זה נראה שבאיזור של השבילים המים הם רק כמה עשרות סנטימטרים
ואגב בגני יהושוע המים הם בעומק שילד יכול לעמוד
מכיר מישהו שנפל מהסירה ושוטט להנאתו כשראשו מעל המיםכמובן.
בהנחה שגובהו כמה מטרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים